.

27 nov. 2016

Din lumea celor care cuvântă!

Vești extraordinar de bune din muzică!

Fraților, surorilor, verilor, prietenilor, am o veste minunată să vă dau! Este ceva fantastic, nu credeam să mai apuc să aduc la cunoștința publicului melomantic așa ceva! Nici nu știu cum să vă spun mai repede, dar vă mai țin puțin în suspans, ca să scriu mai mult de 20000 de semne (așa e în contract, nu am ce face).

Știți că noi am mai prins ceva muzică, chiar acum câteva seri am văzut un documentar despre Queen de când erau ei niște nimeni în tramvai până când au auzit și ăia de pe Marte de ei. Ok, am prins în viață Michael Jackson original, doar cu câteva petice de piele albă pe față, am prins... În fine, n-o mai lungesc, am prins cântăreți/ețe care făceau săli pline, săli care dădeau pe afară, oameni nebuni care dădeau bani pe casete originale, am prins-o pe Mariah îmbrăcată, fraților, am văzut-o și ascultat-o pe Mariah când încă umbla cu haine pe ea, era ceva fantastic! Am prins rock-ul anilor 90, vărful vârfului, nu mai știai ce să asculți, toate trupele cântau mișto, ne certam între noi, era ca la fotbal! Am prins depeche-iștii, cu ciocatele lor de căcat... Scuze, a intrat nevastă-mea pe ușă, o să trecem peste Depeche Mode, o trupă fenomenală de altfel, poate cea mai bună din lume (dacă-i spuneam pe vremea aia ceva de rău de perciunii lu' ăla mi-o mai dădea credeți voi?!).

Eh, după aia a urmat pustiul! La Prodigy și Sepultura au apărut niște voci penibile, ăia de la Metallica s-au tuns, Madonna se ocupa mai mult cu băile în apă minerală decât cu muzica și Mariah a rămas decât în chiloți, s-a dezbrăcat de muzică. Nu mai vorbim câți au murit din diferite motive legate de același motiv: droguri. Ok, creșteam și noi, dar, pulii mei, doar ce-am ascultat The Razors Edge în mașină, parcă nu am îmbătrânit prea mult!!! Nu, nu noi îmbătrâneam, muzica creștea invers, în jos, se ducea la dracu s-o ia, în sus se duceau doar chiloții noilor dive, își trăgeau chiloții atât de mult încât chiar stăteam și mă întrebam cât de tare vor să și-i bage-n cur, până unde poate merge trasă muzica fără să se vadă părul de la pizdă?! Și muzica mergea trasă mai mult decât credeam eu, mergea trasă la maxim, băgai 20 de sunete într-un PC și ieșeau 4000 de melodii! Ceva extraordinar, cu cât muzica era mai de căcat cu atât chiloții erau mai băgați în cur! Nu mai ascultai muzică, că oricum nu aveai ce asculta, te uitai cu urechile la pizda lu' aia și așteptai sfârșitul melodiei să vezi dacă se rup chiloții! Nu se rupeau, așa că stăteai pe Kiss TV să vezi următorul video clip, poate aveai mai mult noroc cu ăla!

Eh, acum câteva ore am văzut ceea ce toți așteptam să vedem: nu, nu s-au rupt chiloții, pur și simplu nu-i mai avea deloc! Exact, bravo, știam că scriu pentru pasionați și nu trebuie să mă explic prea mult. Gata, s-a terminat, nu mai au ce face, degeaba mai scot albume cu chiloții băgați în cur, nu mai merge, trupa asta (sau ce căcat era) i-a nenorocit pe toți. Ok, ar mai putea fi o chestie, că video era filmat așa, în semiîntuneric, probabil urmează unul cu lumina aprinsă, eventual să stea și crăcită și cu asta basta, s-a sfârșit! Cred că e chestiune de zile, de zeci de ore până apare și așa ceva. După aia gata, nu mai au ce face, trebuie să se ducă în pula mea acasă și să lase locul pe MTV (și pe unde dracu s-au mai aciuat toți afonii ăștia din ziua de azi) oamenilor îmbrăcați! Exact, unor oameni îmbrăcați care să se apuce de făcut ceea ce trebuia făcut: MUZICĂ!

P.S.: Să nu înțelegeți greșit și să credeți acum că am ceva împotriva emisiunilor cu femei în chiloți! Nu, din contră, chiar am niște canale din astea la televizor! Mai mult, pe canalele astea vezi femei care n-au umblat niciodată în chiloți! Dar despre astea vom discuta cu altă ocazie, acum e devreme, familiile tradiționale nu s-au dus încă la culcare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!