.

2 aug. 2016

Proiect de Lege privind șpăgile primite de polițiști

Dacă trece de Senat și de restul vom propune și pentru cele primite de medici, funcționari de căcat etc

Aflu de la Gabriel Drogeanu, care a aflat și el de la Digi 24, că... Stați așa puțin, cum adică cine e Gabriel Drogeanu?! Păi, dacă nu citiți Kamikaze, ce să vă fac eu, fraților? Doar v-au spus oamenii ăia că, dacă nu aveți bani, puteți fura revista de la chioșcuri!!! În sfârșit, deci aflu de la Drogeanu că... Băi, sper că măcar de Digi 24 ați auzit, da?! Bun, gata, nu mă mai întrerup! Deci aflu că "Doi polițiști au furat șpaga unui coleg"!!!!! Nu are nici măcar rost să intrăm în amănunte, important este că s-a întâmplat această nenorocire, așa că am discutat cu Gabriel (sper că ați aflat cine este între timp) să facem ceva care să vină în sprijinul sărăciilor astea de polițiști. Pardon, săracilor, că le-a tăiat Băsescu pensia și ce le-a mai tăiat ăla.

Ce putea fi mai potrivit în acest caz decât o propunere de lege care să protejeze într-un fel agoniseala gaborilor care fac teren. Adică care merg pe jos cum ar veni, să nu înțelegeți acum că polițiștii își iau terenuri să-și facă vile sau cine știe ce prostii vă mai trec vouă prin cap. Teren, adică stau pe stradă, sub soarele arzător, sub ploaie, ninsoare, uragan, taifun, țunami, ploaie de meteoriți etc, ca să vă apere pe voi împotriva voastră, ca să vă scape de amenzi prin șpagă sau să... Băi, știți foarte bine cu ce se ocupă un polițist, nu cred că trebuie să pierd eu vremea să vă spun așa ceva.

Am discutat cu colegul meu de Facebook si am stabilit să propunem o propunere prin care să se înființeze un ghișeu special, ca să nu mai apară situații de-astea de căcat în care colegii fură șpaga colegilor si tot așa mai departe. Te oprește gaboru, o dai la pace cu el, stabiliți cât e partea și vă prezentați frumos la ghișeu să plătiți. Pe numele respectivului, cu bon de mână, tot ce trebuie, ca să nu mai existe confuzie. Dar apare problema în care vă toarnă ăla rupt de beat! Cum faci să mai ajungi la ghișeu și pulii mei? Că mai trebuie să și vorbești la ghișeu, dar tu ce să mai deschizi gura dacă ești praf? Așa că am ajuns la concluzia că un borcan ar fi mai simplu și mult mai corect! Pui șpaga acolo și, la sfârșitul programului, băieții își împart bănuții exact așa cum fac ospătarii. Că tot comentau idioții pe Facebook că de ce să nu dai șpagă la medic, că ce, la restaurant nu lași ciubuc?! Scuze că am deviat, dar mi-am adus aminte de imbecili...

În concluzie propunem, eu și cu Drogeanu, să se înființeze un borcan în care să se pună șpaga pentru polițai! Aici e de văzut dacă se va monta un borcan imens în București, eventual lângă Catedrala Neamurilor (și la fel de mare!) sau se vor pune borcane în fiecare orașe ale țării. Cam asta e propunerea noastră. Și, pentru că tot vin alegerile, vreau să se rețină faptul că, în plus, eu am propus ca borcanul să fie blindat, ca să nu se mai trezească careva să umble la șpaga câștigată cinstit de șpăgarii ăia. Sper ca în toamnă să țineți cont că am propus ceva în plus și să alegeți cum trebuie! 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!