.

9 ian. 2016

Referitor la cazul cu familia Bondar sau cum e...

Cu copiii, cu bataia...

Deci e super simplu: ai dat, ai pus-o! Cica la norvegieni bataia nu e rupta din nici un rai, din nici un nimic nu e rupta! Cica la ei bataia e cand ii dai una copilului peste bot si-i da aluia borsul pe nas! Scurt si cuprinzator! Inclin sa cred ca norvegienii nu se pricep cu raiul, cu astea, probabil ori n-au auzit ori cine stie cum se spune rai in limba lor si nu inteleg nici ei (limba dificila).

Familia Bondar trebuia sa stea in Romania daca stia ca vrea sa-si bata copiii! In Romania poti sa bati la ei ca la hotii de cai, nu se supara nimeni, din contra. Am citit si eu pe Facebook si am vazut ce pareri au unii, pun pariu ca daca Bondar astia ramaneau in Romania se umpleau de like-uri. In Norvegia nu le da nimeni like, din contra, ti le iau si pe alea obtinute de la romani.

La final am inteles ca nu doar isi bateau copiii, dar le mai bagau in cap si din astea cu religie, tot felul de cantece tampite si alte baliverne din astea. Eh, aici deja chiar ca nu te mai inteleg norvegienii si te iau aia si tine, ca parinte, cand aud asa ceva. Cu din astea sa mearga familia Bondar in Siria, la aia de la ISIS! Acolo ar fi foarte bine primiti, cu paine, sare, carne de porc, tuica... Da, cam ca in Romania, cam asa. De fapt, pentru norvegieni, Roamania, Siria... tot aia e pentru ei.

Succes!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!