.

2 ian. 2016

Cum se curata colonul

Dupa Sarbatori, normal

Au invadat internetul imediat dupa Revelion. Sunt peste tot, nu mai ai cum sa scapi de ele. Sunt metodele prin care poti sa-ti curati colonul, pancreasul, ficatul, apendicul, amigdalele, calcaiele lui Ahile etc dupa Sarbatori. Pentru ca de Sarbatori, se stie, se murdaresc toate astea, iar imediat dupa trebuie sa le curatati. Va voi spune si eu cateva metode, nu pentru ca ma pricep, dar pentru ca am inteles ca faci trafic ca la nebuni cu asa ceva.

Colonul - curatarea colonului se face cel mai simplu: te duci la WC si te caci pe tine. Mai greu decat curatatul colonului este curatatul WC-ului dupa aia. Asa este, multi nu o fac! Fericiti ca si-au curatat colonul nu mai curata si WC-ul. Pentru unii e bine, pentru ca atunci cand se duc la WC sa-si curate si ei coloanele isi curata si esofagele. Practic v-am dat solutia si pentru asta, deci daca vreti sa va curatati si esofagul intrati in WC dupa unul care nu-l curata dupa ce si-a curatat colonu'. V-am spus ca e simplu, nici eu nu ma asteptam!

Ficatul - ficatul nu se curata! Atentie, daca vi s-a curatat ficatul inseamna ca nu mai aveti mult de trait! Ficatul se lasa in pace o perioada, atata tot. Mai dormiti, mai beti decat apa (stiu ca e greu, dar tratamentele sunt in general dureroase), mai stati linistiti la televizor. Ok, poate asta cu televizorul nu e o idee prea buna, dar mi-a spus Dan ca Apple box (de exemplu) este suportat de ficat mult mai bine decat TVR sau Revelionul cu Dan Negru. Nu va spun cine e Dan, dar nu trebuie sa va suparati acum, supararea nu face bine la ficat.

Pancreasul - nu stiu nici eu cum se curata, in realitate nici macar nu stiu ce e ala si la ce foloseste. Specialistii il mai numesc "organul ascuns", poate de aia nici nu stie multa lume despre el. Cica nu putem trai fara pancreas, dar, parerea mea, daca tot sta ascuns sa speram ca nu l-au gasit nici alcoolul si nici friptura de porc de la Sarbatori, poate au trecut pe langa el fara sa-l vada si a ramas curat. Daca nu asta e, cand il gasim il curatam cu o microfibra si solutie pentru ecrane LCD. Daca functioneaza pentru smartphone sigur merge si pentru pancreas, ca doar n-o fi ala mai destept decat un telefon de ultima generatie.

La final creierul - asta e imposibil de curatat de tot dupa Sarbatori. E plin de poante, de femei in fusta scurta, de salata de boeuf ornata cu tot felul, de muzica mai mult sau mai putin buna, de sticle de sampanie (spumant din ala) care bubuie, de munte cu zapada, de toate astea. Creierul are nevoie de cateva saptamani sa se curete de asa ceva, dar dupa cateva mustrari si vreo 200 de lei luati di salariu pentru intarzieri isi revine. De curatat nu se curata complet pentru ca se umple cu alte prostii, mai ales ca partidele si-au inceput deja campania electorala. Scapa aia fara creier, dar despre aia vom discuta alta data. 

Un an nou fericit... Probabil...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!