.

29 apr. 2015

Noi categorii pentru permisul auto

Dar nu știu cum o să le spună ăștia...

Voi ce aveți, A, B, C, din astea? C+E, D?! Eh, da, știu că voi credeți că le aveți pe toate, că sunteți cei mai buni șoferi din lume, știu chestia asta pentru că și eu cred la fel (eu chiar sunt cel mai bun șofer din lume, dar nu v-am mai spus ca să nu vă ofticați). Dar degeaba, fraților, ceea ce părea o glumă la început a devenit o treabă cât se poate de serioasă. În curând o să ne pișăm pe ele de categorii, o să fim ultimii fraieri cu ele (este posibil chiar să-mi pierd poziția de cel mai bun șofer din lume dacă se întâmplă asta)! Până acum se jucau unii prin garaje, dar acum aud că marea Uniune Europeană a dat bani să se construiască o mașină zburătoare nemaiîntâlnită! Exact, mașini zburătoare, fraților, am belit pulile (pe toate de data asta!).

Cică asta, ultima, pe care au făcut-o niște nemți cu bani de la ei și de la UE, este cea mai șmecheră în absolut! Cică asta e aia care gata, s-a terminat șmecheria, ori o să ai așa ceva ori o să râdă și copiii de pe stradă de tine că mai umbli cu Bugatti Veyron. Cică asta se desface așa, se pliază, se ridică... Ah, apropo, spunea tanti la televizor că gata cu cozile, cu ambuteiajele, dar cică-i trebuie 85 de metri minunii ca să decoleze! Păi, din experiența mea milenară, eu știu că o coadă în autostradă e ceva de genul mergi așa, ca prostul și deodată pac, coadă! Pune ăla din față pe avarie și s-a terminat, până înțelegi despre ce este vorba ești ultimul fraier într-o coadă de 4-5 kilometri din cauza unora care au făcut accident, sau care lucrează, ceva de genul. 

Cum faci în momentul ăla? Îi rogi pe ăia din față să se dea la o parte să decolezi tu? Dai cu spatele? Păi nu poți, că până dai cu spatele e coadă de 4 kilometri și în urma ta! Cum decolezi, o iei pe câmp? Cu ce te ajută zburătoarea să eviți coada când ești deja prins în ea? Voi știți că eu sunt primul care susțin noi tehnologii, care e împotrivă cu săpăturile, cu petrolurile, care face dragoste cu nanotehnologiile, cu din astea, dar la faza asta eu spun pas. Până și mașina fără șofer mi se pare o chestie mai plauzibilă decât porcăria asta. În plus se fac mașini zburătoare de 50 de ani, n-am auzit pe nimeni să-și dorească așa ceva. Trebuie să faci școala de șoferi la Tuzla sau la Kogălniceanu, în pulii mei, parcare laterală în aer, nu se văd benzile, nu se... Ah, stați așa puțin, gândiți-vă că faceți un accident în aer, unde pulii mei vă opriți să completați constatarea aia amiabilă?


P.S.: Miliția cum o să mai stea cu radarul, la pândă, în aer? Că bănuiesc că dacă zbori în oraș tot cu 50 maxim, nu?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!