.

27 apr. 2015

Domnu' Zegrean

Vă rog să verificați dacă este constituțional să mă cac pe ea de Constituție

"Modificarea Constituției!!! Trebuie modificată Constituția!" urlau caricaturile înainte de alegeri. I-a votat lumea și gata, mucles schimbarea Constituției. Vine azi Kovesi și spune că vomele alea de politicieni nu trebuie să mai aibă imunitate și imediat apare spurcăciunea de Tăriceanu care o dă repede cu texte din Constituție. Din aia neschimbată, normal!

Nu, Constituția nu trebuie modificată, trebuie aruncată la WC și făcută una nouă! Trebuie făcută una cu 10 articole mari și late, ca alea 10 porunci! Într-o țară în care 999% se declară religioși de nu se mai poate exact 10 articole trebuie să aibă. Să fie super simplă, pe înțelesul ultimului imbecil care dă interviu la Vax Populi. Nici un fel de imunitate pentru nimic, frate! Ce căcat e aia imunitate pentru declarații politice? "Nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice" zice în porcăria aia de Constituție! Cum adică nu pot fi trași la răspundere pentru asta? Păi atunci pe naziști de ce pula mea i-ați mai judecat, mânca-mi-ați basca?!

"Un principiu ar trebui să servească drept regulă absolută pentru SS: trebuie să fim cinstiţi, corecţi, loiali şi buni camarazi faţă de oamenii din sângele nostru, excluzându-i pe toţi ceilalţi. Ceea ce li s-a întâmplat ruşilor sau cehilor nu mă interesează absolut. Sângele de bună calitate, de aceeaşi natură ca şi a noastră, pe care alte naţiuni ni-l pot oferi, îl vom lua şi, dacă este necesar, le vom răpi copiii şi-i vom creşte la noi. Îmi este total indiferent de a şti dacă alte popoare trăiesc prosper sau crapă de foame. Acest lucru mă interesează numai în măsura în care aceşti oameni ne sunt necesari ca sclavi ai culturii noastre. Dacă zece mii de femei ruse crapă săpând o groapă antitanc, asta-mi este total indiferent, atât timp cât groapa este săpată. […]"

Eh, după mintea unui retardat ca Tăriceanu acesta este un discurs politic pentru care politicianul nu trebuie tras la răspundere! Dacă-l întrebi pe retardatul de Tăriceanu o să-ți spună că, dacă nu ne convine ce declară, să nu-l mai votăm pe Himmler data viitoare! Pentru așa ceva, după Constituția pulii pe care o avem, un idiot care declară așa ceva nu poate fi tras la nici un fel de răspundere, pentru că e politic, dragă, nu a furat nimic! Ok, la noi nici când fură nu pot fi trași la răspundere, ce dreacu să mai discutăm despre declarații politice...

P.S.: Dacă scoteam SS de acolo să mor de nu ziceai că-i discursul unui pesedist la ședința dinaintea votului pentru mărirea pensiilor... Sau da, al unui penelist, aveți dreptate... Sau pepededist, uneperist, udemerist etc, așa este!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!