.

16 apr. 2015

Asta ca să nu vă mai agitați aiurea

V-am spus că este decât o țară de căcat

Maria B.: "Dana Grecu da dovada de un populism gretos, scarbos, aplica strategia basista de discreditare a Parlamentului! PARLAMENTUL SUNTEM NOI, E CHINTESENTA POPORULUI!!!"
Corneliu H.: "Iar a iesit populismul in strada. Eu as intreba altfel: in general un parlamentar are o importanta sociala mai mare sau mai mica decat a unui jurnalist? (...) Parca eram un popor de dreapta? Pai la "dreapta" nu e cu salarii fara limite, nu e descurcareala individuala, darwinismul aplicat?"


V-ați prins despre ce este vorba? Exact, despre propunerea cu pensiile speciale pentru parlamentari. Înainte să mă acuzați și pe mine de populism (cum a acuzat-o ăla pe Dana Grecu) sau de băsism (cum a acuzat-o aia pe Dana Grecu, demonstrând cât se poate de clar că ce spun eu în titlu este adevărat) aruncați o privire aici:


Este ok, suntem în regulă? Mai vorbim despre populism, băsism, pontism, roșca stănism sau cum căcat îi mai spune?! Eh, eu pe ăsta l-am găsit ca inițiator al propunerii cu pensiile speciale, de altfel comentariile de la început sunt luate de la interviul pe care Dana Grecu i l-a luat lui Stanciu în calitate de: "Deputatul PSD, Anghel Stanciu, a inițiat legea pentru a reîntregi pensiile parlamentarilor."

Probabil de aia citesc acum că propunerea de lege votată ieri de jigodiile de parlamentari a fost făcută de către alt căcat, unul, Petre Daea. Au văzut că l-au condamnat pe primul porc și s-au gândit că mai vine câte un fraier ca mine și se prinde, așa că l-au trecut pe altul (sau poate erau mai mulți, oricum nu contează, pentru că vor face exact cum vor ei).

Eh, despre asta era vorba. Acum puteți comenta cât vreți... Și dacă nu vă convine ceva mergeți și citiți scrisoarea pe care un alt căcat din România i-a trimis-o ambasadorului Germaniei. Da, o scrisoare în care-l ceartă pe ăla și că să-și vadă nemții de-ale lor și să nu mai vină să spună că la noi e corupție și din astea. Exact, Adrian Severin a scris-o, cine altcineva era mai îndreptățit să ceară să ne mai lase lumea-n pace cu corupția decât el, nu-i așa?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!