.

31 mar. 2015

Există și vești bune

La faza cu senatorii care-și pot angaja neamurile

A sărit lumea că și-au dat ăștia lege să-și poată angaja neamurile legal. A sărit presa, televiziunea, lumea pe Facebook, pe Twitter, cred că și ăia de la radio au comentat (mai mult ca sigur). Că nu e bine, că nu știu ce, că huo, că buo. Dar așa este românul, nu vede lucrurile bune din lucrurile rele, vede numai jumătatea goală a paharului gol cum ar veni. Dar eu nu sunt așa, eu văd și avantajele, eu sunt mai optimist, văd și partea plină a butoiului cu varză, a tubului de pastă de dinți care mai are puțin doar că trebuie să-l storci, așa, să-i răsucești partea de jos... Înțelegeți voi.

Eh, ca să vă explic și vouă de ce este bună legea asta, ca să pricepeți. Vă aduceți aminte când mai venea câte un căcat din ăsta la televizor și spunea că familia nu are treabă? Că dacă lumea vrea să înjure, să-l înjure doar pe politician, nu și pe nevastă-sa, pe fii-su, pe mă-sa sau pe socru-su? Vă amintiți?! Hai, că au fost o grămadă care au spus chestia asta. Era asta și aia cu "să nu generalizăm". Că doar pentru asta vin la televizor, să mănânce căcat, indiferent ce-i întrebi îți spun că să nu te iei de familia lor și să nu generalizezi! Bravo, ați înțeles, știam eu că cititorii mei se prind mai repede decât ăia care nu sunt ai mei.

Da, așa este, ați înțeles perfect, acum veți putea să le dați la muie la tot neamul, nemaiexistând nici problema cu generalizarea. Exact, ne puteam băga pulile-n gurile atât alea lor cât și ale familiilor lor pentru simplul fapt că toți vor fi implicați. Păi ei își angajau nevestele și copiii când nu aveau voie, imaginați-vă ce urmează acum, când au votat că e totul ok. Își băgau copiii și mamele la înaintare când știau că sunt ascultați de DNA, imaginați-vă acum. Ponta, poți s-o angajezi și pe mă-ta și te-ai scos, ai tot neamul angajat la Stat! Dar nu numai Ponta, aveți dreptate, toți au familie mare și remunerație mică, vom avea guri în care să ne băgăm la greu, măcar atât putem face și noi. Și altă parte bună este că nici nu vor mai putea mânca căcat la televizor că familia nu are treabă și că s-o lăsăm în pace! vedeți, ce v-am spus eu, numai vești bune!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!