.

20 feb. 2015

Nu știu exact ce spuneau

Dar sigur mâncau căcat!

M-am uitat exact vreo 5 secunde pe Digi Life, la un fel de documentar, reality show, căcat ambalat, habar nu am ce era cu Beyonce și cu Jay Z. Băi, poate mă uitam mai mult (c-o mai arăta pe aia în chiloți, din astea), dar mi-a venit să vomit când am văzut faza asta: bucătărie, ea în picioare, cu un pahar de vin în mână, el pe scaun, cu paharul pe masă (?!), se uită în gura ei, o asculta, pulii mei. Ce zicea aia? Că, pulii mei, că viața, că condiția omului dă geniu genial, că nu-i așa, pulii mei, mai sorbea puțin Murfatlar din ăla... 

Pardon, am greșit, Murfatlar beam noi, eu cu nevastă-mea, că am luat de la non stop. Nevastă-mea pe telefon, eu pe calculator, paharul pe masă (exact ca la televizor, la Jay Z!):
- Ce zice, mă, asta?!
- Care, mă?!
- Asta, Beyonce asta!
- Nu știu!
- Păi nu te uiți?
- Nu!
- Păi și de ce ai lăsat aici?
- N-am lăsat eu!
- Dă și tu la știri, să vedem dacă mai arestează pe careva!
- Pe ce știri?
- Pe alea pe care arestează pe cineva, vezi și tu!

Așa că, Digi Life, să mă mai lăsați în pulii mei cu vrăjelile astea, cu discuții din astea în bucătărie despre problemele globale ale omenirii, pulii mei. Dacă vreți să se mai uite cineva la voi dați cu arestări, cu din astea, cu artiști din ăștia de pe la noi! Ok, oricum nu ne uităm, că noi stăm pe net, dar măcar mai auzim câte ceva adevărat, pulii mei, din astea.

P.S.: Și voi tot așa stați acasă? În bucătărie, nevasta în picioare, cu paharul în mână, voi pe scaun, paharul pe masă și căscați gura la ea când vă spune despre copiii din Somalia... sau pirați, ce sunt acolo?!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!