.

16 feb. 2015

Este vina voastră

Că nu merge Facebook-ul!

„Mult mai slab decât ne-am fi aşteptat. După ceea ce s-a întâmplat în campania electorală, când toată lumea fibrila interesată de viaţa politică pe Facebook, s-a terminat şi n-au mai fost stimulii, s-a blegit! Nu mai este nimeni interesat de Facebook-ul oficial. Este mult mai puţină tevatură pe Facebook-ul Primăriei decât ne-am fi aşteptat, după tevatura din campania electorală. Nu mai este nimeni interesat să facă reclamaţii, nici de aia, nici de ailaltă. Foarte puţini”.

Asta a spus Replica că a spus Mazăre. Te-ar căca râsul dacă nu te-ar apuca nervii, nu-i așa? Cică nu e tevatură pe cele 678 de pagini de Facebook ale Primăriei:))) Păi cum pulii mei să fie tevatură dacă, la fiecare reclamație făcută, există 3 răspunsuri care s-ar putea rezuma cam așa: nu aici cu reclamația asta, mergeți în partea cealaltă; am transmis plângerea dumneavoastră și acum facem mișto de ea și nu sunt fonduri anul ăsta, încercați anul viitor. Asta dacă faci plângere o singură dată, dacă insiști cu mai multe plângeri te blochează ăia pe acolo și cu asta basta, s-a terminat tevatura.

Partea amuzantă care te enervează este că hahalera o dă în lume, chipurile e vina oamenilor că paginile lor de căcat nu mai sunt băgate în seamă. Ca și cum nu vrea lumea să facă reclamații, nu că le faci degeaba. Bă, adevărul e că la ăștia care-l votează țin vrăjelile de genul ăsta! Vă aduceți aminte, pentru orice căcat era vinovat Băsescu, după aia că nu avem Portul, că Iohannis nu știu ce a zis... A mers până acolo încât a dat vina și pe Ponta, adică exact pe ăla pe care-l pupa în cur acum câteva luni. Când a văzut că se pișă ăia din partid pe el n-a mai avut ce face și a dat vina inclusiv pe ăia care-l votează: lumea e vinovată că tot ce face e un căcat inutil.

P.S.: Din fericire există pagina Primăriei Constanța, varianta pamflet! Inspirați cei care au făcut-o cu luni înainte să apară aia oficială. Pentru reclamații mergeți acolo, vă garantez că acolo chiar se uită cineva, spre deosebire de aia oficială care s-a blegit.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!