.

30 ian. 2015

Viorele,

Dar ia închipuiește-ți că...

"Avem o realitate, trei milioane din populația dinamică cu capacitate de muncă din România este în afara țării și nu plătește niciun ban", a spus astăzi premierul Victor Ponta în cadrul unei dezbateri despre combaterea sărăciei. "Închipuiți-vă dacă cei trei milioane ar cotiza cu 10 euro pe lună, ar fi o contribuție pe care am simți-o".

Cică asta a declarat personajul de desene animate la nu știu ce vrăjeală de dezbatere cu Planul Naţional Anti-Sărăcie, bălării din astea unde se adună lumea să mănânce câte un pișcot moca. Acum nu știu ce să zic, am găsit doar două surse pentru declarația asta, a treia nu e de găsit, dar pentru că mi se rupe de regulile jurnalismului (a mai tradus și fratele vostru niște Stephan Russ-Mohl, dar la mine e chestia că trebuie să fac invers) o să consider că e pe bune declarația. La cât de tută e consiliera aia a lui pe probleme de lovele sunt chiar sigur că așa a spus.

Eh, având în vedere toate astea, eu am altă propunere: Viorele, închipuiește-ți că cei trei milioane ți-ar băga pulile-n gât în fiecare lună până n-ai mai putea să simți nimic de la atâtea puli! Ce zici de propunerea mea? Ia-o și pe Ioana și discutați, poate e mai bună decât aia a ta cu 10 euro... Și nu, poate n-ai înțeles, nu este vorba despre voturi și căcaturi din astea (românii din țară te-au lucrat, fraiere, pe ăia de afară i-ai lucrat tu), este vorba despre căcatul ăla de pensie! Exact, pensia aia de care pe tine te doare-n pulă, că ție mai mult ca sigur ți-a plătit Ghiță asigurare privată, ești ok deja (adică te plimbă prin Dubai și nu-și poate permite un căcat de asigurare privată, dă-o dreacu de treabă). 

Nu, românii care muncesc în străinătate nu trebuie să plătească nici un căcat în România dacă au contracte acolo unde muncesc. Plătiți, bă, acolo, în România nu dați un leu! În mod normal n-ar trebui să trimiteți nici bani familiei pentru că ratații ăștia iau în calcul și banii ăia când umflă prețurile, dar știu că e greu. Nu dați bani la nici un fel de contribuție sau căcat pentru că n-o să vedeți nici un ban de la hoții ăștia! Dacă pensia voastră de afară este mai mare decât aia pe care urmează s-o primiți aici nu vă dau ăștia nimic! Și automat aia o să fie mai mare având în vedere faptul că unul care muncește 10 ani pe euro ia de 80 de milioane de ori mai mult decât unul care muncește 40 de ani pe lei. Așa că stați liniștiți, nu dați nimic, nu vă luați după ciorditorii ăștia de aici chiar dacă au nume din astea de personaje de desene animate americane.

P.S.: Viorele, nu mai au băieții de unde fura sau le e frică de beci și s-au gândit să inventeze și altceva? Încercați la pariuri, vă dau eu un pronostic: pune un miliard de euro pe faptul că nu mai apuci sfârșitul anului în scaunul ăla! Nu înțelegi de ce trebuie să pui un miliard? E cota mică de tot, infimă, nici nu se vede. Tot nu înțelegi? Eh, întreabă-ți consiliera, pune-o să se uite pe net...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!