.

13 ian. 2015

Ești ateu?!

Ia vezi, poate te răzgândești:)))

De fiecare dată când s-a nimerit să discut cu tot felul de oameni despre credință, religie, chestiuni de genul ăsta am spus că nu cred și, aproape instantaneu, am fost catalogat drept ateu. Pentru că habar nu aveam ce-i aia ateu n-am zis nici nu și nici da, dar mi-am pus în cap să caut într-o zi ce înseamnă și chestia asta. Pentru că nu dau doi bani pe prostiile astea normal că n-am căutat, dar cum la mine vine muntele de fiecare dată (răbdare sau norocul prostului, nu știu cum să numesc chestia asta) iată că mi s-a oferit practic pe tavă răspunsul! Astăzi, 13.01.2015, pot comunica mai sigur decât niciodată celor interesați că nu, nu sunt nici ateu. Cum așa?! Păi stați să vedeți:))

Site-ul se numește Ceremonii umaniste și, dacă intrați pe el, vă cați pe voi de râs. Dacă nu aveți chef să intrați nu-i nimic, vă povestesc eu pe scurt. Pe prima pagină scrie așa: 


:))) Deci oamenii se adresează celor care nu cred ca să marcheze căsătoriile:))) Păi popa ce dreacu face, nu tot asta? Marchează, nu-i așa?! Popa marchează în fața lui Dumnezeu și tu marchezi mărcile la popă, nu?!:))) Hai, că-i circ maxim. Dacă n-ați înțeles din start care-i faza mergem mai departe.


Ha, ha, ha, deci reflectă CREDINȚA:))) Ateii mamii care sunteți voi atei:))) Am făcut eu bine că am tăcut, nu-i așa? Deci nu credem în divinități, dar credem în iubire și respect reciproc:)) Sunteți mai varză decât ăia care cred în divinități la faza asta, sper că v-ați dat seama, umaniștilor. Deci voi chiar credeți că un credincios o să vă respecte pe voi reciproc, un din ăla care pupă moaște o să vă respecte pe voi:))) Ok, hai să nu zic mai varză decât ei, la urma urmei credeți în chestii care nu există și voi și ăia, meritați un semn egal (cu indulgență!).

Dacă nici acum n-ați înțeles vă mai pun una și cu asta basta! Hai, asta e ușoară, e de grădiniță:



V-ați prins, da?! RITUALUL fără implicații de natură religioasă:))) Așa este, bravo umaniștilor, ritualul comuniunii este de natură științifică, corect, ritualurile nu au treabă cu religia! Gata, m-am plictisit de ateii ăștia, de umaniștii sau cum își mai spun, dacă voi nu v-ați lămurit bine măcar că m-am lămurit eu. La urma urmei trebuie să facă cineva un ban și pe nișa asta, nu-i așa?:)))

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!