.

31 mar. 2014

Mâncatul de căcat

Tradiție japoneză?!

Știți că multă lume mănâncă căcat, dar nimeni n-a reușit să descopere care pulii mei au fost primii care au mâncat așa ceva. Istoriologii se ceartă încă pe tema asta, ultimele dezgropăciuni arheologice fiind îngropate la loc ca să nu se ia descoperitorii la bătaie între ei și să-și spargă capetele. Țările G8 au propus să se organizeze un C8 care să rezolve o dată pentru totdeauna problema asta, dar Putin s-a opus și a plecat acasă susținând că rușii sunt cei mai mari mâncători de căcat din toate timpurile. Părerile sunt împărțite, cum vă spuneam nimeni n-a reușit încă să descopere mare lucru, dar de curând au apărut elemente care vin în sprijinul celor care susțin că primii mâncători de căcat de pe lumea asta au fost japonezii!

28 mar. 2014

Tatăl nostru care ești în ceruri...

... mergi puțin dincolo ca să nu auzi ce scriu eu aici

Am descoperit cu religia, cu treburi de genul ăsta după așa zisa revoluție. S-a întâmplat că ieșeam din casă să mă întâlnesc cu gașca și ăștia erau toți în jurul unei mașini beton. Era un BMW ursuleț, practic un OZN pentru vremurile alea. N-am plecat până nu a venit proprietarul, eram curioși să vedem cine e extraterestrul. Când a venit am rămas proști până-n ziua de azi: un popă de vreo 280 de kilograme, dublu ca dimensiuni față de mașină. Omul doar ce făcuse turul de apartamente să strângă bani de la credincioși. Atunci am fost prima dată invidios în viața mea. Nu, nu pentru că BMW și din seria ce gras e popa, invidios pentru că mie nu mi-ar fi trecut prin cap să fac bani într-un mod atât de simplu! Și eu împreună cu gașca sunam la soneriile de la ușile vecinilor, dar după aia fugeam. Și ce simplu era, în pulii mei, trebuia doar să așteptăm să deschidă și am fi fost milionari! 

26 mar. 2014

Că când

Pamfleți

Niște valeți cu popi în coadă au ieșit în stradă să se manifesteze împotriva avorturilor. După ce s-au manifestat s-au strâns într-un restaurant select unde urma să aibă loc o strângere de fonduri pentru cine credeți? Exact, pentru ăia bolnavi de SIDA. Ce, ce nu vă convine?! Hai, terminați cu prostiile, normal că nu are legătură, cum să aibă... De la avorturi nu produc nimic valeții cu popi în coadă!

24 mar. 2014

Ce-mi plac alegerile

Mamă, a venit circul în oraș!

Ziua și scandalul! Nici nu începe bine anul electoral că pac, scandal! Toate dulapurile se deschid și din cauză că se face curent încep să zboare tot felul de dosare. Nu știu dacă v-au zburat vreodată hârtiile de pe birou din cauza curentului, dar vă garantez că e nasol. Zboară peste tot, prin tot biroul, unele ies pe geam și ajung prin redacțiile ziarelor și televiziunilor locale. Dacă afară e vânt puternic unele hârtii ajung până la ziarele și televiziunile centrale! 

23 mar. 2014

Ca să știm și noi...

... cu cine să votăm!

Nu știu dacă știți, dar pe Mediafax au ăia o rubrică Politicieni. Intri acolo și cică Vezi cine te reprezintă. Arată cum e împărțită țara pe culori politice (mult roșu, evident), locurile în Parlament, toate prostiile și, ce m-a lăsat mască, ultimii politicieni migrați! Exact, vi se prezintă ultimele transferuri, care unde și de unde a trecut, cum îl cheamă, cum arată, vârsta, greutatea, înălțimea etc. 

O să vă gândiți (cum greșit m-am gândit și eu) că e ca la fotbal sau ca la orice alt sport mai mult sau mai puțin cunoscut, dar nu, nu e așa. Lipsesc câteva elemente esențiale, câteva elemente care ne fac să le dăm puțină dreptate celor care spun că dacă ăia din lotul transferurilor au luat câte 3-4 ani ăștia din politică ar trebui închiși pe viață... (mai puțin Jiji care merită oricât pentru că el e mare politician și se încadrează la ce urmează).

19 mar. 2014

Cum ar fi...

... să vă treziți cu ăia de la DNA la ușă?

Să stați așa, frumos, pe terasa vilei cu 258 de etaje și 4587944 de camere, să sorbiți limonada de granadilla și să auziți soneria de la intrare: bum, zdrang, poc, badabing! Adică să sune ăia la ușă în loc să sune la sonerie! Cum v-ați simți? Păi vedeți, normal că vă apucă toate bolile pământului, normal că schimbați culorile ca la semafor în momentul ăla: adică cum își permit niște gunoaie plătite cu salariul mediu pe economie să vă dărâme ușa în valoare de miliarde de euro, ușă pentru care ați muncit câte 24 de ore pe zi și câte 24 de ore pe noapte? Nu știu dacă ăștia de la DNA rup ușa când vin, dar mi-ar plăcea să cred că da...

15 mar. 2014

Nu ne pricepem la rasism, la antisemitism, la din astea

La Constanța avem altă problemă!

Mă uit și eu cum vă uitați și voi la papițoii ăia cu autonomia lor. Nu înțeleg ce dreacu vor pentru că nu mă pricep. Am fost prin zonele alea și oricum zici că ești în altă țară. Toți vorbesc ungurește, am fost prin magazine și se făcea vânzătoarea că nu înțelege ce spun în românește etc. Din ce cunosc românii români de prin zonele alea sunt ok cu treaba asta. Mulți știu ungurește, mergeau după așa zisa revoluție prin Ungaria să facă trafic cu toate căcaturile. Românii unguri de prin zonele alea chiar nu par să aibă probleme. Peste tot e bilingv, e pulii mei, zici că ești în Ungaria. Greșesc?! Poate. De fiecare dată am fost în trecere sau am stat prea puțin ca să-mi fac o părere mai pe placul tuturor.

14 mar. 2014

Eu așa cred

Pe mine n-are cum să mă interzică CNA-ul pentru că n-are cum

Băh, știți de ce cred eu că e de căcat în România? Pentru că... Dar mai întâi stați așa să vă povestesc ceva. Pe Berlusconi toată lumea l-a acuzat ba de asociere cu mafia, ba că e chiar mafiot, ba că e hoț, ba că evaziune etc, dar nimeni n-a reușit să-l dărâme până nu i-a pozat Antonello Zappadu ăla în pulile goale și-n pizdele goale la piscină, la Villa Certosa. Bine, l-a pozat pe prostul de Topolanek și pe curvele care o ardeau toată ziua pe acolo, dar în momentul ăla toată lumea s-a șucărit și a decis: Berlusconi umblă în curul gol prin casă, e un nenorocit!

12 mar. 2014

Alo, e cineva acolo?

Interviu telefonic cu un gândac de spital județean

- Alo, bună seara!
(se aud plescăituri ca atunci când halește cineva cu gura deschisă)
- Alo... (plescăitură)... da. Cine e?
- Bună seara, sunt de la blog și vreau să vă pun câteva întrebări...
- (plescăitură) Ce blog?
- De la Răzbuna...
- Aaaaah, stai așa! Căpșu', tu ești?! Băh, chiar mă întrebam când suni, în pulii tăi! Au venit de la ziare, de la televiziuni, dar tu nimic! Colegii mei erau chiar șucăriți, au crezut că poate nu te interesează subiectul.

7 mar. 2014

Politică

Să semnăm

Nu știu cum v-ați simțit voi când ați aflat că marii șmecheri, mafioții de mafioți, mâncătorii de fructe de pădure (urs, cerb etc), ăia care se dădeau cu parfum și se bărbiereau ca să poată scuipa cu stil prin cazinouri, ăia care dădeau șpagă două milioane, șapte milioane, sute de milioane, ăia care-și conduceau singuri limuzinele, ăia care aveau palate din aur etc au intrat la pârnaie. Eu m-am simțit bine, m-am distrat chiar. N-am băut șampanie, asta nu, încă nu e nimic de sărbătorit.

5 mar. 2014

Lecția de religie

Voi ați vrut să predați religia în școli, nu eu...

Mă pregătesc. Fii-miu crește cu o viteză amețitoare și cred că de la 4 luni trebuie să-l dau la școală. Pulii mei, are 2 luni și nu-i mai vin haine pentru copii de 3 luni, vă dați seama. Eh, dacă se duce la școală trebuie să-l ajut la lecții! Eu n-am făcut religie la școală, erau alte vremuri, așa că trebuie să mă apuc să studiez puțin problema ca să nu zică fii-miu că sunt praf dacă mă întreabă ceva și nu știu. Așa că o iau și eu cu începutul, cu Geneza!

4 mar. 2014

Marea Adunare Națională

A idioților!

M-am speriat. Bine, nu e prima dară când mă sperie numărul mare de idioți care au avut norocul să se nască în țara asta. Spun noroc pentru că dacă se nășteau dreacu în altă parte erau mâncați de câini la ora asta. Nici nu au apucat "marii oameni ai fotbalului românesc" să se predea și să intre la pușcărie că au și început idioțeniile să scoată capul. Că cum, că când, că de ce, că nu e posibil așa ceva, că doar o țară de căcat își arestează "geniile"! 

3 mar. 2014

Să testăm smartfoane

Samsung Galaxy Young GT-S6312 DUOS este un telefon bășit și de căcat

Astăzi am testat câteva smartphone. Practic am vrut să fac și eu cum fac ăia care bagă pe bloguri tot felul de teste, tot felul de prezentări, pulii mei, știți voi. Îmi pare rău că n-am filmat să bag și pe YouTube, dar totul s-a desfășurat prea rapid și riscam să-și piardă interesul. Ah, am uitat să vă spun că practic nu eu le-am testat! Nu, eu nu mă pricep la smartphone, fii-miu le-a testat și la două luni pot spune că se pricepe destul de bine.