.

7 sept. 2014

Știu că ați aflat

Nu aveți cum să evitați știrile de genul ăsta

Sunt peste tot, pe bloguri, prin ziarele online, pe Facebook, chiar și Papa cică a recunoscut. Este vorba despre știrile referitoare la iminenta întâlnire cu extratereștri, mai exact cu cele 100 de specii cunoscute deja de către NASA, Putin, Pentagon, Hexagon, Octogon etc. Eh, problema nu este asta, dă-le dreacu de specii, am văzut și eu MIB (toate părțile) și știu în mare ce am de făcut. Problema este alta, una mult mai gravă!

Pun pariu că, la cât suntem de varză și de ghinioniști, noi o să ne întâlnim cu cea mai proastă specie extraterestră posibilă. Dați-vă seama că americanii și rușii știu deja care sunt speciile astea și vă dați seama cui o să ne recomande. Cea mai băbăloaică specie ne-o trimite nouă, parcă văd. Dar nici măcar direct, mai întâi îi trimit pe ăia în Portugalia și ăia ni-i trimit nouă (contra cost, desigur). 

Mai mult ca sigur nu vom avea nimic de învățat de la specia aia, atât de proastă o să fie. Și, având în vedere alte specii care au mai aterizat pe aici după 89, am impresia că se va repeta scenariul: în prostia noastră milenară o să-i învățăm și pe ăștia toate șmecheriile, cum se fură bani publici, cum se fură voturi, cum se fură fonduri europene etc. Ok, nu că suntem noi mai șmecheri la așa ceva, suntem chiar varză (dovadă câți idioți intră pe zi la pârnaie în ultimul timp), dar având în vedere faptul că specia aia extraterestră cu care ne vom întâlni e atât de idioată o să avem măcar subiecte de conversație.

P.S.: Cică ăștia cu care ne întâlnim noi sunt atât de idioți încât nici măcar OZN-uri nu au! Sursele mele din cartier m-au informat că au ajuns pe Terra făcând spacetopul (varianta spațială a autostopului cum ar veni)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!