.

31 aug. 2014

Nu mișcați!

Parcă văd că iar sunt toți în gaură

Se termină vara, gata, se termină sezonul festival... Sau estival, cum vreți voi. Eh, cum credeți voi că se termină sezonul 2014 în Mamaia, acolo unde Ștefan cel Mare se îmbracă în Ramses al II-lea și invers pe banii idioților de constănțeni? Bravo, ați ghicit, pe minus. N-a mers, frate, n-a venit lumea, insolvență, faliment, pierderi, nenorocire mare, parcă văd. Dragă Statule, în afară de amenzile alea n-ai să vezi nimic nici anul ăsta, aia e, n-a mers...

Da, ok, am văzut și eu mult trâmbițatele știri cu record de populație la Mamaia în nu știu care weekend, că n-au mai fost locuri de cazare, că nu știu ce, dar contează ce se întâmplă la final și nu ce mănâncă ăia la televizor. Și la final vă spun eu: nici anul ăsta n-a mers, îmi pare rău.

Le Gaga a câștigat Cel mai clubul dintre pământeni, nu se mai știe câtă lume a fost pe acolo, dar sunt sigur că și ei sunt pe pierdere. Asta e, n-a mers, a fost prea scump și a venit lumea cu berea și șampania de la chioșc, n-a cumpărat nimeni nimic de la club. Pun pariu că dacă (printr-un miracol!) o să aibă profit acesta nu va fi mai mare de 1000 de lei, ceva pe acolo, dar eu sunt mai mult ca sigur că sunt și ei pe pierdere.

Câte carnavalurile pulii am avut? Nu se mai știe... Eh, înmulțiți cu vreo 50000 de euro și vedeți cu cât am sponsorizat și anul ăsta sărăciile din Mamaia. În mod normal o firmă care nu merge se închide, dar ăștia din Mamaia nu, frate, ăștia sunt în căcat în fiecare an și tot nu se lasă! N-am văzut oameni mai perseverenți și insistenți ca ăștia! Ori sunt proști?! Să nu cumva să fie bătuți încap, în pulii mei, poate sunt praf săracii. Pentru că să ieși în fiecare an pe pierdere și tu să... Noroc cu noi că-i mai sponsorizăm cu câte un carnaval, că altfel nu știu. Bine, nu noi, vorba vine noi, Primăria! Pentru că banii Primăriei sunt banii lui Ramses, am uitat, îi aduce el de acasă, îl împrumută mamii lui, prietenii. Dar zic că noi pentru că așa se zice, nu că dăm noi vreun ban. Ah, am uitat, da, taxa de promovare:))) Mergeți pe alte bloguri dacă aveți glume din astea în voi, vă rog frumos...

P.S.: Vedeți că a scos Volvo gip! Da, e nou, acum l-au scos, 100% Volvo! Nu mai e din ăla cu motor de BMW, cu roți de Dacia etc. La câte pierderi ați avut anul ăsta meritați să vă luați câte unul, vă mai trece supărarea cauzată de sezonul de căcat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!