.

9 iul. 2014

Bac-ul îl iei...

... dacă ai părinți deștepți!

Asta dacă copilul e idiot, evident. Dacă ciutanul e ok, învață, pulii mei, nu mai contează ce căcat au părinții în cap, dar dacă e din ăla cu "manelele ie viața mea!" atunci singura șansă să ia Bac-ul este să aibă părinți cât de cât deștepți. Bă, dar când spun deștepți mă refer la deșteptăciunea aia pe bune, la inteligență, nu la faptul că se deșteaptă dimineața devreme!

Spun ce spun pentru că am ajuns să citesc un articol în Libertatea. Cum nebănuite sunt căile internetului eu căutam ceva și am dat peste altceva, se întâmplă și la case mai mari. Regula spune că nu trebuie să pui link până nu termini ce ai de scris, dar știți că pe mine mă doare în 14 de reguli. Din contră, zic că e mai bine să citiți și după aia mai discutăm.

Ați citit? Am dreptate sau nu?! Păi, pulii mei, frate, când plătești 40000 de euro ca să-ți dai copilul la The Mark Twain International School din VOLUNTARI ce dreacu de pretenții să mai ai. De la părinți zic, nu de la copil, de la copil e clar că nu ai ce să ceri. Copilul oricum e bătut în cap prin definiție, când mai aude că mamița a plătit 40000 de ieuro chiar că nu mai dă doi lei pe ce zic profesorii ăia pe acolo.

Nu înțeleg cum de Constanța a rămas atât de în urmă! La capitolul fițe de țărani cocalari și maneliști eram destul de buni. Faptul că noi nu avem pe la Valu un Grup școlar Abraham Lincoln sau un Glion Institute of Higher Education pe la Cumpăna mă deprimă, asta înseamnă că iar ne-au tras-o bucureștenii de nu ne vedem. Rușine să ne fie, suntem vai de capul nostru, ați umplut ziarele cu triștii ăia de la Mircea, că au luat ăia 9,95 la nu știu ce, știri de doi lei care nici măcar să zâmbești nu reușesc să te facă. Uitați-vă la bucureșteni, bă, uitați-vă la ce știri bagă ăia, fraierilor! Să iei 1,2 la Limba și literatura română după ce mă-ta și cu tac-tu au plătit 40000 de euro e de să te caci pe tine de râs vreo două săptămâni:)))) Păi cât de proști sunt, frate, părinții săracului copil, ei n-au văzut că e totul în engleză pe la Voluntari pe acolo?! Cum să ia copilul notă mare la Română dacă scrie în engleză pe toate gardurile?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!