.

10 iun. 2014

Biciclistelor

 Stați așa puțin, să vă spun ceva



"Tu ştiai că mersul pe bicicletă nu este doar un sport, ci şi o modalitate chic de deplasare urbană? Duminică, 15 iunie ne vom întâlni în Parcul Tăbăcăriei - zona Gravity, la orele 16:00 pentru a ne decora bicicletele şi pentru a face înscrierile pentru tombolă. Din acelaşi loc vom porni defilarea pe două roţi în ţinută cochetă şi vom străbate următoarea rută: Str. Soveja – Bdul. Lăpuşneanu – Pasarela Sat Vacanţă – Bdul. Mamaia – Str. Soveja – Parcul Tăbăcăriei – Cheers Café, unde vom zăbovi puţin. Linia de final este una specială: apă pentru ne potoli “setea de piste pentru biciclişti “ şi un Candy Bar delicios. Să nu mai vorbim de premiile surpriză! Defilarea noastră colorată va fi supravegheată pe tot parcursul traseului de Poliţia Rutieră. Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor şi participanţilor la trafic convingerea că priveliştea veselă se potriveşte de minune peisajului constănţean. Aşadar, pregăteşte-ţi bicicleta şi îndrăzneşte să pedalezi în fustă! Fete, fuste, flori şi biciclete."

https://www.youtube.com/watch?v=cCbls27U5Mk

La final organizatorii îmi aduc mii de mulțumiri pentru sprijinul acordat, pentru că sunt cel mai frumos bărbat din Constanța, pentru că sunt cel mai deștept, pentru că sunt o bomboană de băiat, pentru că exist etc... (ofticați-vă dacă vreți, eu nu mă supăr ca alții)

P.S.1: Bă, vedeți că azi a intrat unu' cu mașina în trotuarul de la Dacia, dacă era vreun biciclist pe acolo îl făcea zob. Vedeți că nu e de glumă cu ăștia, au venit tot felul de turiști, tot felul de baucoți, aveți mare grijă dacă mergeți cu bicicleta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!