.

28 mai 2014

România se pregătește

Pentru mașinile viitorului!

Am fost până la București și înapoi cu 100 de lei de carburant din ăla. Am băgat de 20 benzină și de 80 de lei gaz și mi-a ajuns! Știu, record mondial o să spuneți, dar nu e vina mea, e mașina bună pentru că nu poți merge prea repede cu ea, e un Logan. La ăștia 100 de lei am mai plătit așa: 13 lei rovinietă și de două ori 11 lei la pod! Deci, 100 plus 13, plus... vreo 150, că am băut și cafea pe autostradă, la un OMV din ăla vai mama lui.


Pe Digi a apărut noua idee genială a guvernanților: taxă de autostradă în valoare de 3 euro pe 100 de kilometri! Superb, bestial, mai bine de atât nu se putea. Să calculăm: tot 100 de lei benzină și gaz plus rovinietă, plus taxă de pod, plus taxă de autostradă egal vreo 220! Fără cafea!!! Dacă mai vreți și cafea treceți pe la Zânul mai întâi. Și nu mai calculați și acciza de la benzină că aud ăștia și nu mai merge nimeni în viața lui la București.

Eu mi-am dat seama imediat despre ce este vorba. Știți că au început ăștia cu mașini electrice, cu aer, cu apă, cu orice mai puțin cu din astea care scot fum. Eh, lumea a crezut că dacă dă 30000 de euro pe o astfel de mașină s-a scos, bagă curent de 10 lei și face dus-întors Bucureștiul. Nu, fraților, politicianul, bugetarul costă, statul degeaba are nevoie de bănuți, așa că nu vă gândiți că scăpați vreodată. Așa că ai noștri s-au gândit din timp la faza asta, s-au gândit că voi vă gândiți să-i ardeți peste vreo 5-10 ani așa că vă ard ei anticipat, ca să nu plângă ei! Mă înțelegeți?

P.S.1: @Prim ministru (indiferent cine e): Pe ăștia care tot o trag cu votul de dimineața până seara, că mergeți la vot, că democrația, că statul de drept, că partide, nu puteți să-i ardeți dublu? Vă spun eu care sunt, vă trimit link.

P.S.2: Se plătește de 25 de ani pentru drumuri în țara asta ca să vină imbecilii ăștia să spună că tot nu sunt bani! Vă recomand să nu comentați nimic dacă aveți de gând să mă contraziceți...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!