.

14 apr. 2014

Pentru mine e clar

Victor Ponta îl iubește pe Traian Băsescu

Daciana, îmi pare rău că trebuie să fiu eu cel care-ți dă asemenea vești, dar asta e, decât să afli de la cineva pe care nu-l cunoști mai bine-ți spun eu. Da, așa este, Victor Ponta îl iubește pe Traian Băsescu, ăsta este adevărul. Știu, e dureros să afli că ginerele tatălui tău, omul pe care-l vezi la televizor de dimineață până a doua zi și cu care mai apari din când în când în poze se gândește la altcineva, dar așa e viața

Nu știu dacă Băsescu îl iubește la fel de mult pe Victor, dar Ponta e în limbă după Traian. Știu că în afară de Daciana toată lumea o să mă creadă, este atât de clar încât nici nu am nevoie de argumente. Când te trezești cu Băsescu-n cap, când stai toată ziua cu el în gură, când te invită lumea la televizor și vorbești doar despre Băse 365 de zile pe an este clar, orice judecător de pe lumea asta dă același verdict: îndrăgostit lulea! Degeaba se chinuie pesediștii să demonstreze că nu e așa, nu are rost. Dealtfel ei știu cel mai bine că așa este, dar se chinuie ca să nu afle votanții cum stau lucrurile cu adevărat. Pun pariu că la ședințele de partid Victor le vorbește tot despre Traian, sunt sătui săracii, dar nu au ce face, iubirea e oarbă. Degeaba îi spui îndrăgostitului să termine cu iubirea vieții lui că se plictisește lumea, el va continua să-ți vorbească despre asta de două ori mai mult decât o făcea până atunci. 

Astăzi l-a amenințat pe Băsescu că-l dă în judecată. Eh, e normal, ăla a plecat la mare să viziteze vapoare americane și pe el nu l-a luat, logic că l-a apucat gelozia. Dar îi trece, așa se întâmplă când ești îndrăgostit, ierți orice persoanei iubite. Ce va face Ponta după ce Băsescu n-o să mai fie președinte nu știu, probabil că-și va lua gâtul ca Năstase. Singura soluție ca telenovela să continue este ca Ponta să ajungă președinte și Băsescu prim ministru. Doar că în momentul ăla nu cred că mai rămâne cineva să se uite, cred că pleacă și Daciana (știu că te obligă tatăl tău să te uiți la așa ceva, dar asta e, așa e când ești femeie în politică, trebuie să faci ce-ți spune tatăl, indiferent cine este el...)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!