.

4 mar. 2014

Marea Adunare Națională

A idioților!

M-am speriat. Bine, nu e prima dară când mă sperie numărul mare de idioți care au avut norocul să se nască în țara asta. Spun noroc pentru că dacă se nășteau dreacu în altă parte erau mâncați de câini la ora asta. Nici nu au apucat "marii oameni ai fotbalului românesc" să se predea și să intre la pușcărie că au și început idioțeniile să scoată capul. Că cum, că când, că de ce, că nu e posibil așa ceva, că doar o țară de căcat își arestează "geniile"! 

Principalele argumente cu care idioțeniile vin în apărarea zeităților sunt astea: "Gigă Popescu e un om bun și un mare fotbalist" și "bine că s-au rezolvat toate în economie, în cultură etc și au ajuns la fotbal". Cunoașteți placa, nu-i așa?! Exact, bravo, sunt aceleași două argumente folosite pentru apărarea oricărui nemernic din țara asta. Dacă saltă DNA-ul vreun politician automat era un om bun și pe ăia din fotbal nu-i vede nimeni. Dacă este condamnat cu suspendare un ratat lovit în cap care omoară trei oameni nevinovați doar pentru că au ales să-și cumpere Logan și nu tanc Justiția e de căcat pentru că a condamnat un om bun și pentru că nu se uită la politicieni și la fotbaliști. Dacă este arestat un țigan care fură fier de 100 de lei (cauzând o pagubă de câteva sute de mii de euro) tot globul este de căcat pentru că țiganul nostru era un om bun care fura și el ca să aibă ce mânca și... Bravo, v-ați prins, pe politicieni, pe ăia din fotbal și pe Huidu nu-i arestează nimeni.

Mă calmez cu presa străină care (miracol!) laudă România. La ăia idioții ori au dispărut ori sunt mult mai puțini, oamenii își văd de treaba lor, au afaceri, își caută de muncă, se distrează, stau pe Facebook în folosul lor și nu al altora etc. Vă garantez că dacă mâine îl saltă pe Messi pentru fraudă nu mișcă nimeni un deget, nu deschide unul gura. Nici când l-au acuzat pe Valentino Rossi și nici măcar pentru marele Maradona n-a mișcat nimeni nimic. La străini când e vorba de bani, de plata taxelor, de evaziune e mai greu să te apere cineva și asta pentru că străinul trage ca boul pentru bani și le știe valoarea. Ei nu sunt șmecheri ca românii să facă arunce cu banii, să vină femeile, să moară dușmanii etc.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!