.

31 mar. 2014

Mâncatul de căcat

Tradiție japoneză?!

Știți că multă lume mănâncă căcat, dar nimeni n-a reușit să descopere care pulii mei au fost primii care au mâncat așa ceva. Istoriologii se ceartă încă pe tema asta, ultimele dezgropăciuni arheologice fiind îngropate la loc ca să nu se ia descoperitorii la bătaie între ei și să-și spargă capetele. Țările G8 au propus să se organizeze un C8 care să rezolve o dată pentru totdeauna problema asta, dar Putin s-a opus și a plecat acasă susținând că rușii sunt cei mai mari mâncători de căcat din toate timpurile. Părerile sunt împărțite, cum vă spuneam nimeni n-a reușit încă să descopere mare lucru, dar de curând au apărut elemente care vin în sprijinul celor care susțin că primii mâncători de căcat de pe lumea asta au fost japonezii!

Curtea Internațională de Justiție doar ce-a stabilit că vânătoarea de balene (sau pescuit, depinde ce știe fiecare că-i balena) practicată de ani de zile de japonezoizi este ilegală. Japonia a fost dată în judecată de Australia, țară care s-a prins că nu-i vorba despre niciun fel de cercetări științifice și că yakuzoii vin în apele de sud doar ca să vâneze balene pentru haleală. Australienii au declarat că japonezii au prins peste 3500 de balene din 2005 până azi (peste 10000 din 1988!) încălcând astfel toate legile posibile în materie. 

Când au văzut că nu mai au ce face și că Justiția le-a dat peste bot ce credeți că au spus ăia care până atunci mâncau căcat că cercetează și că pulii mei? Că ei nu se opresc, dom'le, că mâncatul de balenă e o tradiție la ei și că pulii lor, asta e! Deci nu cercetau, oamenii erau cu tradiția! Lua-v-aș tradițiile în pulă să vă iau și pe toți tradiționaliștii de pe planeta asta. Retardații dreacu intrau peste ăia care se țineau după ei să-i scufunde (îi știți pe ăia care se țineau după navele așa zis de cercetare ale japonezilor sau nu?) și îi udau cu apă la minus 20 de grade și acum vin și spun că tradiția și că ei dacă nu mănâncă balenă gata, își fac harachiri. Marș, mă, mâncători de căcat cu ochii ca cine știu eu!

Cam asta e cu tradiția, fraților! Pentru că tradiție și pentru că mulți idioți s-ar putea să rămânem în curul gol la un moment dat. Da, așa e, important e să mâncăm balenă proaspătă, nu contează că după aia respirăm aer proaspăt de Fukushima, importantă e tradiția, corect. Pun pariu că și Yakuza e tot tradițională și de aia nu pot renunța la așa ceva. Și da, tineretul e idiot și nu respectă tradițiile, știu, așa este! Să sugeți pulile la tineri, tradiționaliștilor, ok?! Să le sugeți pulile la toți ăia care nu înghit pastile cu nu știu ce de la tigru ca să fie potenți! I-au măcelărit și pe ăia tot "tradițional". Asta e, băi asiaticilor, nu avem nevoie de pastile din tigru pentru potență, fleșcăită și tot o avem mai mare decât a voastră, vă agitați degeaba. Bine că nu omorâți negrii, la cât o au ăia mă mir că nu v-a trecut vreo tradiție prin cap...

P.S.: S-a terminat postul peștelui? Eh, acum puteți pescui balene, tradiționaliștilor!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!