.

14 mar. 2014

Eu așa cred

Pe mine n-are cum să mă interzică CNA-ul pentru că n-are cum

Băh, știți de ce cred eu că e de căcat în România? Pentru că... Dar mai întâi stați așa să vă povestesc ceva. Pe Berlusconi toată lumea l-a acuzat ba de asociere cu mafia, ba că e chiar mafiot, ba că e hoț, ba că evaziune etc, dar nimeni n-a reușit să-l dărâme până nu i-a pozat Antonello Zappadu ăla în pulile goale și-n pizdele goale la piscină, la Villa Certosa. Bine, l-a pozat pe prostul de Topolanek și pe curvele care o ardeau toată ziua pe acolo, dar în momentul ăla toată lumea s-a șucărit și a decis: Berlusconi umblă în curul gol prin casă, e un nenorocit!

Ok, de acord, toată lumea umblă în pula goală prin casă, dar faza e că ăia prin țările mai civilizate trag dreacu jaluzelele, trag draperiile, nu vede nimeni! La noi nu doar că umblă dezbrăcați prin casă cu geamurile deschise, dar ies și pe balcon, ies afară în pula goală, mă înțelegeți?! Din cauza asta e de căcat în România! Să nu vă imaginați acum că italienii nu umblă în curul gol prin casă, umblă, cum dreacu să nu umble, dar pe Berlusconi îl vedeai doar îmbrăcat în costum făcut la comandă, mănuși, batistă, toate alea. Normal că în momentul în care l-au văzut că umblă în curul gol li s-a făcut rău și au început să-l înjure, logic. Cât timp nu l-au văzut a fost ok, Berlusconi era idolul lor, era modelul lor în viață, dar când și-au dat seama că el și toată gașca din jurul lui umblă în pulile goale prin casă a fost dezastru, l-au dat imediat la rahat.

Asta e problema la noi, asta face diferența. Da, de acord cu voi, și Merkel umblă în pizda goală prin casă, femeia făcea plajă la nudiști, logic că e așa, dar n-o vede nimeni, fraților! Obama, Putin, Sarkozy, toată lumea, Papa de la Vatican umblă în pulile goale prin casă, dar nu-i vede nimeni, ăia trag perdeaua, lumea nu vede ce se întâmplă și nu și-o ia în cap. În schimb la noi Băsescu în pula goală pe stradă, Ponta și-o trage cu toți și cu toate pe la televizor, Antonescu se joacă cu ea toată ziua pe unde apare, iar când îl mai vezi și pe Voiculescu dezbrăcat normal că te apucă crizele! Și atunci normal că orice bou începe să umble și el cu pula scoasă peste tot, normal că orice proastă își arată pizda prin orice birou, normal că lumea are impresia că legile sunt doar pentru proștii ăia care închid geamurile, trag jaluzelele și două rânduri de draperii atunci când ies din baie și se duc până la dulap să-și ia o pereche de chiloți. Dacă ar fi și la noi ca la alții atunci lucrurile s-ar schimba! S-ar schimba nu în sensul că n-ar mai umbla lumea în pula și-n pizda goală prin casă, dar, băh, atunci când ar ieși din casă ar ieși toți îmbrăcați frumos, curat, nu le-ar flutura nimic prin față sau prin spate, înțelegeți ce vreau să spun? Pentru că dacă nu vezi nu știi și nici nu-ți trece prin cap să faci, mă înțelegeți? Eh, dacă nu mă înțelegeți asta e, oricum nu mai contează. Mă duc să-mi dau chiloții jos și ies pe balcon să fumez o țigară...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!