.

23 mar. 2014

Ca să știm și noi...

... cu cine să votăm!

Nu știu dacă știți, dar pe Mediafax au ăia o rubrică Politicieni. Intri acolo și cică Vezi cine te reprezintă. Arată cum e împărțită țara pe culori politice (mult roșu, evident), locurile în Parlament, toate prostiile și, ce m-a lăsat mască, ultimii politicieni migrați! Exact, vi se prezintă ultimele transferuri, care unde și de unde a trecut, cum îl cheamă, cum arată, vârsta, greutatea, înălțimea etc. 

O să vă gândiți (cum greșit m-am gândit și eu) că e ca la fotbal sau ca la orice alt sport mai mult sau mai puțin cunoscut, dar nu, nu e așa. Lipsesc câteva elemente esențiale, câteva elemente care ne fac să le dăm puțină dreptate celor care spun că dacă ăia din lotul transferurilor au luat câte 3-4 ani ăștia din politică ar trebui închiși pe viață... (mai puțin Jiji care merită oricât pentru că el e mare politician și se încadrează la ce urmează).

Dacă v-ați uitat pe Mediafax ați văzut deja despre ce este vorba. Eh, nu vi se pare că lipsesc niște chestiuni esențiale, niște chestiuni care la sportivi sunt scrise negru pe alb și pe care oricine le poate vedea și studia? Nu vedeți?! Păi unde e suma de transfer, nene, perioada de transfer, câte sezoane o să stea la noul partid, pe ce parte joacă, cine-i impresarul, câte tricouri se vor vinde cu numele lui, câte sacoși cu ulei și zahăr vor fi distribuite galeriei... Păi, e corect?! Nu, nu este corect, motiv pentru care am făcut poza de mai jos și îi rog pe ăia de la Mediafax să ia în considerare ce spun eu aicișa pentru că așa e corect!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!