.

27 feb. 2014

Să râdem

Cu George Maior

Corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale, pentru că vulnerabilizează statul, aduce prejudicii economiei, creează dezechilibre în societate şi frustrări, a declarat joi directorul SRI, George Maior, precizând că sistemele „profund corupte” au dus la revolte ale populaţiilor. (Digi24)

Nu, nu e vulnerabilizează motivul pentru care trebuie să ne râdem pe noi (eu n-am găsit nicăieri termenul, dar nu despre asta e vorba). Pe mine mă distrează ce se citește printre vorbele astea meșteșugite și neologismeluite ale alui Maior. Vedeți ce scrie printre rânduri? Nu?! Îndepărtați-vă puțin de monitor sau veniți mai aproape, nu știu ce să vă zic, cum vedeți și voi mai bine. Nu vedeți nimic? Pulii mei, poate mi se pare, dar eu văd că scrie așa: ajunge, tovarăși, mai au puțin ăștia și bubuie!

Ok, puteți să nu fiți de acord cu mine la faza asta, oricum nu mă interesează, problema e că pe om nu prea are cine să-l mai asculte, de aia e de râs. Tovarășii sunt atât de ocupați să-și șteargă urmele încât nu mai au timp să-l asculte pe Maior. Asta e, nea Maior, poate data viitoare (dacă poate fi vorba despre vreun viitor).

P.S.: Laudele la adresa DNA sunt vax albina, de aia nici n-am mai pomenit de ele. Ăia prind și ei ce-i lăsați dumneavoastră să prindă... Glumesc. Ba nu, nu glumesc.

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!