.

11 feb. 2014

Portugalia

Să nu mergeți acolo niciodată!!!

Ăia sunt bătuți în cap rău de tot, mai rău ca noi, e periculos! Ați auzit ce fac, da?! Cică mergi cu bonul fiscal și participi la tombolă, așa luptă ei împotriva evaziunii fiscale...

Portugalia e în criză la fel ca toate țările de căcat. Au furat și ăia de-au spart și acum se prefac că vor să pună lucrurile la punct, dar e clar pentru toată lumea că țările de căcat nu vor pune nimic la punct niciodată. Țările de căcat sunt țări de căcat și cu asta basta, ori te obișnuiești cu mirosul ori pleci. Cred că ați auzit cum luptă portughezii împotriva evaziunii: oferă 60 de mașini de lux pe an la o tombolă la care participi cu bonul fiscal. Guvernul lor de cinstiți își imaginează acum că portughezii îl vor lua la bătaie pe stomatolog și pe ăla de la Service să le dea bonuri fiscale ca să participe la tombolă! La o tombolă la care se câștigă o mașină la 1840000 de locuitori!!! Deci tu te duci la Service și la stomatolog și plătești manoperă, TVA, taxa MTS, CNPRT, BNTRS, MMTTPP și alte prescurtări din astea pe care nu le înțelege nimeni ca să-ți dea ăla bon să participi tu la o tombolă cu șanse zero! Mai mult, la o tombolă care cu siguranță va fi măsluită pentru că așa se întâmplă în țările de căcat cu absolut tot ce organizează Statul.


Evident că portughezii nu sunt proști. Nu, ei sunt la fel de deștepți ca noi că doar nu de aia sunt și ăia pe ultimele locuri la orice. Nu, nu vor cere bon fiscal, nu vor cere nimic și nu vor participa la nici un fel de tombolă. Ăia care trebuie să dea bonuri nu au nevoie pentru că au deja mașini de lux, iar ăia care ar trebui să primească vor alege să plătească mai puțin decât să participe la o tombolă la care oricum nu vor câștiga nimic, logic. Evaziunea fiscală apare acolo unde Statul fură, punct. Dacă Statul nu fură nu ai nevoie să faci evaziune pentru că nu ai interes. Suedezul știe că dacă face evaziune după aia vine Statul și îi cere bani pentru învățământ, trebuie să dea șpagă la doctor, trebuie să stea ca boul la coadă să plătească impozite și alte chestiuni din astea specifice retardaților. Suedezul nu face evaziune pentru că nu vrea să fie un retardat! Românul, bulgarul, italianul, portughezul, grecul, spaniolul și alte subspecii din astea care trăiesc în țări de căcat TREBUIE să facă evaziune pentru că are nevoie de bani pentru șpagă, pentru fondul clasei, pentru taxe de liniște și alte invenții din astea! Asta pentru că Statul fură, este extrem de simplu, Statul fură și nu sunt bani pentru medici, pentru profesori, pentru nimic. 

Căcat...

Un comentariu:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!