.

10 feb. 2014

Da, exact

EBA, fraților, EBA!

Am citit eu pe Facebook, e adevărat, EBA nu mai e EBA! Vă amintiți de EBA, nu?! Eh, nu mai e așa cum o știați voi, acum e... stați așa să caut cum a zis aia: "Let's talk about EBA! Ca vaz ca e tevatura inceputa deja... Are EBA dosare penale? A facut EBA afaceri cu statul? A furat din fonduri UE? Nu si-a vazut de treaba in PE? A platit Base spaga sa fie aleasa? A dat ulei, zahar si adidasi? Golaneste EBA sau e familista cu copil? Daca raspunsul e nu la toate, atunci reveniti-va! Aveti o problema mare. Si daca aveti si voi copii, aveti una si mai mare. Nu mai sunteti in stare sa faceti distinctii sau suferiti de disonanta cognitiva sau sunteti cu mintea spalata dar nu realizati. Ma scuzati ca-s dura, dar vad ca alunecati in derizoriu zilnic si mai ales patimas. Daca EBA era fiica voastra..ati fi ucis pentru ea, asa cum ar face orice parinte, cand se ia cineva de copilul lui."

V-ați prins? Ca să nu mai zic că m-am băgat puțin în seamă și am fost atenționat că EBA a avut mai multe intervenții în PE decât useliștii, deci...

Exact, aici s-a ajuns, dar era normal să se ajungă aici. Dom'le, ce să zic, dacă ai dosarul curat, dacă nu faci afaceri cu statul, dacă-ți vezi de treabă și dacă nu golănești ești omul politic perfect. Nu, nu trebuie altceva, important e ca răspunsul la întrebările realizatorului de la Nașul TV (Ionescu Alexa) să fie NU, atât. Dacă răspunzi la întrebările alea cu NU înseamnă că ești perfect. Cam aici s-a ajuns după ce toate zerourile din țara asta au fost promovate pe unde s-a putut și pe unde nu s-a putut. Poți să fii ultimul idiot, dar dacă nu ai dosar penal ești ok. V-aș fi pus câteva iutuburi ca să ne amintim împreună cine e EBA, dar nu vreau să alunec în derizoriu sau, mai rău, să fiu dur. În plus acum îmi dau seama că... Hm, ce fraier sunt, nu mi-am dat seama. Ptiu, băh, da' prost mai sunt, să-mi trag una-n gât cu fularul. Păi, băh, nici eu n-am dosar penal, nu am făcut afaceri cu statul, n-am furat fonduri UE, mi-am văzut de treabă și Băse n-a dat niciodată șpagă pentru mine! În plus oamenii știu că nu golănesc pentru că stau cu ei pe Facebook toată noaptea! Nu, nu vreau să mă votați europarlamentar, dar vreau să mă aveți în vedere pentru Cotroceni, mulțumesc. Nu, nu trebuie să aveți dubii, vă rog frumos să mă votați, imaginați-vă că sunt... fiica voastră!?



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!