.

6 feb. 2014

Bancuri cu...

... pentru...

Cică era Predoiu și organiza el miting pentru apărarea statului de drept. Cică să iasă lumea în stradă să apere statul de drept pentru că au intrat noile coduri și e jale. Omul o ținea sus și tare că ce bune sunt codurile după care a aflat în ultima zi că nu sunt. Cică le-au modificat useliștii acum un an, dar el n-a știut, a aflat de la televizor! Oaaaaaahahahahaha, ce tare e bancul, aaaaaaahahahahahaha, nu mai pot de râs! Stat de drept... Oaaaaahahahahahaha!

Mazăre iar zgândăre rahatul și le bate la ăia de la București apropouri că dacă nu așa și așa el nu mai aduce voturi. Băi, Mazăre, tu nu aduci oricum nici un fel de voturi dacă ăia de la București nu au nevoie de ele. Dacă încerci măcar să aduci voturi și află ăia de la București că nu sunt pentru ei ajungi la ocnele de sare în maxim 12 minute! Și acolo nu mai e cu abuz în serviciu, acolo e cu abuz în spate! Oaaaahahahahahaa, te abuzează în spate, hahahahahahahaha!

Karatistul de Bunea Stancu îi avertizează pe apropiaţii din USL: „Dacă mă saltă DNA, vă trag pe toţi după mine! Nu pic ca prostul”. Ăsta e banc sec, nu l-a înțeles nici el, săracul. Băi, Bounea, ba da, băh, tocmai aia e faza de râs la bancul ăsta, că ai să pici ca prostul și n-ai să tragi pe nimeni după tine! Oahahahaha, de ce credeai că te-au pus "apropiații" prefect, Bounea?! Exact, Bunea, ca să pici ca Bounea singur! Haaaaaaaahahaha, ce bancuri tari, nu mai pot de râs!


Cică era Elena Udrea și zicea că PMP nu are șanse la alegeri și din astea. Ce-i de râs la faza asta? Chiar nu vă prindeți?! Păi, băh, dacă nu zicea Elena Udrea chiar avea șanse! Oaaaaaaahahahaha, ăsta a fost cel mai tare, aaaahahahahahahahaha, nu mai pot de râs, mă duc să dau examen ca să-mi revin (acolo o să plâng, deci se compensează)

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!