.

26 feb. 2014

Adio, dar nu prea

Stați așa că s-a schimbat modificarea

S-a spart USL! Am luat și eu informația de pe Facebook pentru că oficial n-a avut nimeni sânge-n oo să recunoască oficial. Crin a dat de înțeles așa, că dacă și cu parcă, iar Ponta a anunțat că lasă ușa deschisă și cheia sub preș (preventiv, asta în caz că-l pune Felix pe ăla micu' s-o închidă pe dinăuntru). Dar hai să luăm de bun ce găsim pe Facebook și să spunem că gata, s-a spart. Ce vor face acum oamenii politici pentru cetățeni? Mi-a plăcut asta, dacă nu știați există oameni politici și cetățeni. Crin le-a spus cetățeni și are dreptate, nu e sigur că toți cetățenii sunt oameni, există șanse mari ca printre cetățeni să se numere tot felul de boi, vaci, bivoli, oi etc. În schimb la politicieni e sigur, ei sunt oameni cu toții și nu se gândesc la nimic altceva toată ziua decât la binele țării.

Acum tot pe Facebook apar tot felul de oameni politici care postează tot felul de chestiuni. Unii spun că nu trebuie ca PNL să se alieze cu PDL decât dacă PDL rupe ușa cu capul! Alții spun că nu, PDL și PMP trebuie să se unească și să nu facă alianțe cu PNL! Mai sunt și ceilalți care spun că nu, că dreapta trebuie să fie unită și să lupe împotriva USD chiar dacă asta înseamnă și PNL. La toate aceste spuneri comentează tot felul de cetățeni, unii dintre ei oameni. 

Acum nu stau eu, cetățean, să-mi bat capul ce vor face oamenii politici pentru binele țării, dar stau și mă întreb dacă nu cumva se duc dreacu toate alea de până acum indiferent de ce se va întâmpla pe viitor. Se duce dreacu "Adio PDL!", se duce dreacu "Traian Băsescu este inamicul PNL!", se duce dreacu "PNL are multe lucruri de făcut pentru a fi un partener credibil", se duc dreacu toate astea și multe altele. Chiar și Papahagi este rugat să se întoarcă în politică și asta pentru că, la mintea cetățeanului, oamenii politici nu trebuie să-și bată capul prea mult cu ce declară. Ah, dacă ești cetățean trebuie să-ți măsori bine cuvintele, trebuie să scrii corect din punct de vedere gramatical, trebuie să te gândești vreo două luni înainte dacă chiar vrei să spui un lucru, dar ca om politic poți spune orice și oricum pentru că se găsesc destui cetățeni care să înțeleagă altceva decât ceea ce ai vrut să spui.

Eu (ca cetățean) nu știu ce să mai cred. Părerea mea e că nu știe nimeni ce se va întâmpla exact și asta chiar dacă în fiecare zi apar tot felul de cetățeni care-și dau cu părerea. Habar n-au nici oamenii politici ce se va întâmpla. Pun pariu că mulți sunt cu valizele făcute la ora asta și cu ochii pe smartphone. Cum primesc SMS-ul ăla bun cum Adio PNL!, Adio PMP!, Adio PDL!, Adio... Da, ca cetățean cred că e posibil să asistăm și la câteva Adio PSD! în cazul celor care vor trebui să cedeze scaunul noilor prieteni din USD (ăia vin flămânzi, săracii). Dar nu vă luați după mine, sunt și eu un cetățean ca și voi. 

Un comentariu:

  1. Traiasca unitatea! Traiasca fratietatea! Traiasca si-nfloreasca totul! Traiasca omogenitatea! Traiasca nepretuitul! Traiasca spargerea USL-ului!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!