.

11 ian. 2014

Rușii sau americanii?

Dacă ar fi să aleg eu...

Bun, să recapitulăm ce știm până acum!
 

Rușii
- ne-au adus: stalinism, comunism din ăla, Ana Pauker, Ceaușescu toate alea și un tractor...
- ne-au luat: intelectualii, tinerețea, bătrânețea și toate cerealele timp de 50 de ani pentru tractorul ăla (pentru piese de schimb au mai luat vreo câțiva ani, dar nu-i mai punem).


Americanii
- ne-au adus: biscuiți expirați pe post de ajutoare la Spitalul Județean imediat după așa zisa revoluție. 
- ne-au luat: până acum banii aiurea, în momentul ăsta vor și altele.

Ok, asta a fost doar așa, pe superscurt, în realitate rușii ne-au luat totul și acum vor și americanii să facă la fel. Se zice că trebuie să mergi cu cineva când ești mic. Nu, trebuie să mergi cu cineva când ești prost, dacă ești mic dar ai ceva în cap nu trebuie să mergi cu nimeni, din contră, te roagă alții să mergi cu ei. 

Așa că lăsați-mă cu adjuncta asta, lăsați-mă cu rușii, cu Gazprom și alte căcaturi. Băh, când te știe lumea de curvă, de prost, de șpăgar ordinar care iei șpagă caltaboș și cârnați, când știu toți că ieși în stradă doar la Vanghelion nu-ți aduce nimeni nimic, vin toți doar să ia. Așa că eu nu mai aștept să vină nici un fel de din ăștia , eu altceva aștept să ne vină nouă: mintea la cap! Dar asta vine foarte greu spre niciodată, așa că... Ah, iaute, mâine la 16 joacă Cagliari cu Juve pe Digi Sport 1, ce tare!!! Să ne pregătim zic, să luăm alune, semințe, beri!

Un comentariu:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!