.

18 ian. 2014

Brutarul...

... are întotdeauna dreptate!

Nu știu dacă ați ascultat declarația lui Mitică Brutarul la Digi Sport. Nu o găsesc și nici n-am chef s-o caut, dar vă povestesc pe scurt. Referitor la alegerile pentru șefia FRF Mitică a zis ceva de genul: Popescu nu are contracandidat pentru că Iordănescu s-a retras, deci Popescu câștigă. O să-l țină vreo doi ani pe Mircea Sandu în echipă pentru că Popescu NU ȘTIE cu ce se mănâncă FIFA, UEFA, țara asta, nu are de unde să știe meseria asta! Când o să înțeleagă o să-l dea la o parte. 

Brutarul nu spune nimic nou, dar nedumerirea mea constă în faza asta de final: păi dacă nu știe cu ce se mănâncă ce pulii mei caută acolo?! Sau nu la fotbal se referă Mitică? Aaaah, păi în cazul ăsta are sens, în cazul ăsta înțeleg! Păi fraierul de Popescu a făcut și el o evaziune (sau ce-a făcut, nu mai știu) și l-au turnat ăștia imediat:))) Așa e, nu poți fi șef la FRF și să te prindă cineva, nu se poate așa ceva! E normal să-l țină pe Sandu vreo doi ani, Nașul trebuie să-l învețe pe fraierul de Popescu cu ce se mănâncă, cum se mănâncă, cât se mănâncă și cui trebuie să dai resturile de la masă (pentru că nimic nu se aruncă!). 

În rest ce să zic, felicitări! V-ați ales după chipul și asemănarea voastră, nenorociților:))) Îmi amintesc de parcă era mâine cum spunea Hagi că dacă vin ei la putere fac pe dreacu' și pe lacu'. Nu, Gică, n-o să faceți absolut nimic, poate dacă stăteați la masă cu străini era altceva, dar așa o să stați la masă cu nașul, cu finul, cu nepotul, cu nașul nepotului, cu tot neamul de șpăgari ordinari și n-o să puteți face nimic, o să vă băgați în căcat exact cum se bagă scafandrul ăla greu în Dunăre! Ăla nu vede nimic, ăia de sus îi dau aer, ăia de sus îi spun ce să facă, el doar pipăie pe acolo, habar nu are ce face. Și dacă comentează pac, îi strangulează ăia tubul și crapă! Cică somnul e dușmanul scafandrilor grei, dar nu trebuie să vă preocupați, avem un somn în noi de n-o să vă deranjeze nimeni niciodată, stați liniștiți.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!