.

29 dec. 2013

Upps!

Am uitat de blog!

Băh, de ce nu ziceți și voi că am blog? Am uitat că am de când cu fii-miu, trebuia să-mi aduceți aminte și voi, dar se vede că ați avut treabă, mai bine că n-am scris nimic că mai pierdeți timp prețios și pe aici în loc să băgați la cârnați și la vin. 

Dar stați liniștiți, nu s-a întâmplat nimic deosebit, nu la noi. La alții se întâmplă toate alea, dar la noi lumea are altă treabă zilele astea. După ce americanii au decis să scoată la imprimantă mai puțini dolari ce credeți că s-a întâmplat? Exact, Turcia, Brazilia, India, Africa de Sud și Indonezia urmează să intre puțin în căcat. Unii pentru că împrumuturile vor fi mai scumpe, iar alții pentru faptul că sunt expuși la tot ce se întâmplă cu dolarul american. De cealaltă parte rușii sunt beți la ora asta după ce au pus mâna pe concesiuni de gaz și petrol în Siria. Vedeți, contează și cu cine ți-o pui, degeaba ești bună de ... dacă ți-o tragi cu toți fraierii!

Ok, tot la ruși s-a aruncat una în aer și au murit vreo 15 inși, dar și la noi s-a aruncat unul în aer la Călărași, așa că nu avem vreo mare știre din punctul ăsta de vedere. Italienii se văd din ce în ce mai des sfătuiți de pușcăriașul Berlusconi, aici ne putem bucura pentru că și noi îl avem pe Năstase. Ăștia doi știu absolut totul și e normal să-i învețe și pe alții, adică pe ăia mai proști decât ei care-i votează de fiecare dată.

Închei cu astrele care recomandă prudență în 2014 în ceea ce privește Bursa. Marte va fi în Balanță și habar nu am ce înseamnă, dar știu că ăia de pe Wall Street pun botul la chestiuni de genul ăsta. După aia, pe la jumătatea anului Marte si Saturn trec în Scorpion și cică apar problemele... Probabil pentru scorpion, nu știu să vă spun exact.

Cam asta a fost, s-a trezit fii-miu și a început să urle. Nu se știe de ce urlă, dar urlă. Stați așa puțin pentru că mi se pare că urlă... Aha, zice ceva cu Juve ale, Milan mUE! Asta era, să-l pape tata pe el de juventin mic și scump:)))

2 comentarii:

  1. Căpşu..., eu sunt scorpion, de ce-mi dai veşti proaste???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar nu sunt vești proaste pentru noi, sunt pentru alții! la noi e totul perfect, nu l-ai auzit pe Poantă?!

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!