.

4 oct. 2013

În ultimul timp...

... nu prea mai am timp

Așa că o să vă rog pe voi să vă informați în legătură cu câteva chestii și să scrieți pe blogurile voastre, sau pe wall-urile voastre, sau pe caiet, pe telefon, pe tabletă, sau unde vreți voi ce descoperiți în legătură cu treburile astea.

1. Trebuia să vină cineva de la Roma la București cu avionul, româncă de-a noastră. Cu avionul de la Tarom mai exact. Când să se urce femeia în avion ce credeți că s-a întâmplat? Exact, n-au lăsat-o tâmpiții să urce că cică nu are nu știu ce 12 vaccinuri, nu știu ce analize, pulii mei. Eu am zburat o singură dată cu avionul în viața mea de la Venezia la Paris, cu MyAir, dar vreau să vă spun că nu m-au întrebat nici măcar ce am în bagaje! S-au uitat singuri, fără să mă întrebe... Dacă știe cineva să-mi spună și mie ce tâmpenie e asta cu vaccinul și cu pulii mei ar fi foarte bine. Eu știam că-ți trebuie vaccin dacă pleci de la Roma la mama dreacu, prin Africa, prin Asia, departe, dar nu de la Roma la București! Păi vin milioane de autocare spre București și pleacă miliarde spre Roma, eu cred că dacă era să fie vreun virus, ceva, eram deja contaminați până acum. Părerea mea e că Tarom e o firmă mai de căcat ca alții, nu știu de ce bănuiesc eu chestia asta, dar cum nu știu sigur vă rog frumos să vă interesați voi și pentru mine și dacă aflați ceva să spuneți și la alții.

2. Astăzi mă aflam prin parcarea unui supermarket din ăsta, nu dau nume pentru nu contează, toate sunt la fel (parcările mă refer). Și ce credeți că am văzut cu ochiul meu?! Un BMW plin de cruci, iconițe, moaște și alte acareturi în parbriz n-a avut chef să dea prioritate și s-a băgat să iasă. Un Logan roșu venea din stânga și au lipsit exact 10 milimetri ca cele două mașini să facă pif și poc. La volanul Logan-ului era unu' care n-am înțeles de ce nu avea și el cruciulițe și alte din alea în geam, pentru că era la fel de idiot ca și ăla cu BMW-ul. Dacă ăla cu BMW n-a acordat prioritate, ăsta cu Loganul venea pe drum cu prioritate, dar pe contrasens! Pentru că drumul era cu sens unic iar bivolul venea din sens multiplu cum ar veni! I-am lăsat băgându-și pulile în toate mamele, frații surorile, rudele de gradul II, III, IV, etc și am plecat stresat de următoarea problemă: regulile de circulație se aplică și în parcarea supermarketului, sau toate semnele alea de circulație sunt puse la mișto, doar ca să le dea Primăria autorizație de funcționare și să nu mai rupă nimeni oole supermarketarilor? Dacă reușiți să obțineți un răspuns de la cineva să-mi spuneți, poate facem o campanie de sensibilizare a bivolilor care umblă aiurea cu mașinile prin parcările astea, fără să respecte nici măcar un om cu copilul în cărucior, ce să mai vorbim de alte mașini... Nu de alta, dar pe unii i-ar putea lua și radarul la cât de tare merg, s-ar mai face un ban la buget!

Mai aveam niște probleme nerezolvate, dar le-am uitat. Dacă-mi aduc aminte vă sun eu, vă dau un bip. Măcar să le rezolvați voi pe astea până mâine, că probleme din astea mai găsim noi, nu aveți cum să vă plictisiți, stați liniștiți...



Un comentariu:

  1. Data viitoare la Tarom, cu două pachete de făină de grâu clasa I, să-i bagi în ceață.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!