.

23 oct. 2013

Ca să priceapă toată lumea

De ce e bine să ai cont pe Facebook

Multă lume cârâie, măcăne, piuie, că nu e bine, că vomită, că e periculos, că mai bine stai în fața blocului, că nu știu ce, dar am dovada incontestabilă că Facebook este mai mult decât necesar omului modern, în special constănțeanului de la țară:



Artistul și-a mai pus și copiraitul, nu era destul de fudul. Le-am mai explicat eu artiștilor ăștia de doi bani cum stă treaba cu graffiti, cu chestii din astea, dar se pare că mai sunt personaje care n-au citit. În orice caz, caricatura aia de desen din spate e bine pusă lângă tomberonul ăla de gunoi, este la marele fix, mai bine nu se putea...

Să revenim la Facebook și la necesitatea deținerii unui cont pe această rețea de socializare, sau ce dreacu a mai devenit în ziua de azi. Dacă artistul care a stricat zidul ăsta aiurea ar fi avut Facebook își posta dreacu explicațiile la el pe zid și lăsa blocul oamenilor în pace! E clar, nu?! Dar se vede că nu-l duce capu', se vede că e prea ca la țară.

@artist: Nu, nu Twitter, țărane, să nu înțelegi greșit, Twitter nu te lasă să scrii pe larg ce-ți debitează mintea în ziua respectivă, te lasă, dar prescurtat! Pe Facebook, acolo poți să faci ce vrei, poți pune poze cu tine în fața sobei numărând monezi, cu Dacia 1310 tunată, cu ce mai vrei tu (dacă vrei!). Nu mă luam de tine, țărane, dar ești și prost și nu știi să citești, analfabetule funcțional care ești tu analfabet funcțional! Explicația șpreiată de tine pe peretele proaspăt zugrăvit nu este din DEX, boule, este din NODEX 2002, fraiere! Măcar, dacă tot le-ai stricat zidul oamenilor cu prostiile tale, scrie dreacu sursa corect! Ai mai pus și copirait, paradoxalule ce ești...

3 comentarii:

  1. Vine la marele fix!
    Artistul (creatorul) a creat la randul lui un paradox!
    Cum asa?
    Simplju! Intr-o epoca tehnologizata el aduce aminte de aceasta notiune, intr-unul dintre locurile cele mai uzitate(daca nu spun cele mai contestate) si incearca sa culturalizeze (sa informeze, dupa caz) societatea!
    Bineinteles, daca nici in DEX nu ne mai uitam, atunci e necesar sa mai aruncam o privire si pe ...pereti!
    Oricum, tare de tot postarea, Capsunare!
    =) Chapeau!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) asta sigur e scrisa langa sc.29

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!