.

13 oct. 2013

Ăștia, cu telefoanele lor

Au luat-o razna

Am văzut azi o chestie de doi bani la TV. La ProMotor am văzut-o și știu că deja 85% dintre voi o să spună: păi la ProMotor te uiți tu?! Ok, aveți dreptate, dar faza e că și ăștia de la ProMotor fac și ei ce văd pe la alții, deci cu siguranță există și emisiuni mult mai "specializate" care au prezentat tâmpeniile astea: este vorba despre gadget-uri și aplicații pentru smartphone-uri care înlocuiesc dispozitivele scumpe montate pe mașinile de ultimă generație. 

V-ați dat deja seama că e o tâmpenie și vreau să vă confirm că exact așa și e. Arătau ăștia o idioțenie de aplicație pe care ți-o pui în telefon, cumperi un rahat care se pune pe parbriz (deci alți bani!) și ce credeți că se întâmplă? Vă spune câți metri aveți până la mașina din față:))) Pe bune, dacă mă luați pe mine în dreapta vă spun eu câți metri aveți până la mașina din față! Sistemul adevărat e cu totul altceva, ăla adună, împarte, extrage radicalul și oprește mașina, o încetinește, o trage pe dreapta în funcție de rezultat, iar dacă ăia de la ProMotor s-ar uita la Digi24 ar vedea că au spus că la noul sistem au lucrat și niște IT-iști români de pe la Timișoara (cred). Așa, rahatul ăla de telefon care-mi spune câți metri sunt până la mașina din față nu mă ajută cu nimic. Un astfel de sistem ar trebuie să intre în funcțiune dacă șoferului i se întâmplă ceva grav, să-i oprească mașina în cazul în care acesta nu mai este capabil să conducă. Telefonul îți spune 10 metri, 9 metri... 2 metri, 1 metru, iar dacă ai intrat în ăla din față probabil că Siri concluzionează: Amice, ești un idiot!

Altă aplicație lăudată de ProMotor e Gropometru, o aplicație absolut inutilă care, conform site-ului, "înregistrează gropile din carosabil pe care nu reușești sa le eviți atunci când conduci". Păi dacă tot nu reușesc ce dreacu mi le mai arătați pe telefon?! Sau poate este o aplicație pentru orbi, pentru cei care conduc mașina deși nu văd absolut nimic, sau pentru nesimțiți, pentru ăia care intră în groapă cu mașina și nu-și dau seama, nu știu exact cui i se adresează. "În cazul fericit în care ai evitat o groapă o poți raporta manual apăsând butonul rosu"... M-am prins, ăștia sunt ca mine, vor să facă mișto de lume, dar răzbunareacăpșunarului.blogspot.com era deja luat...

Poate aveți dreptate ăia 85% dintre voi, chiar nu înțeleg de ce m-am uitat la ProMotor să văd aberații de genul ăsta. Mă puteam uita oriunde în altă parte să văd mașini și chestii de genul ăsta, așa e, n-am nici un fel de scuză, îmi pare rău, nu mai fac...


Aceasta este demonstrația faptului că există oameni care chiar nu au ce face... Să nu mai dați vina pe Facebook data viitoare!

Un comentariu:

  1. Aia cu gropoharta ar trebui sa o redenumeasca in Idiotmap ! Pentru ca stii sigur ca pe acolo au trecut idioti ! :))))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!