.

15 sept. 2013

Nu se poate așa ceva!!!

Terminați cu protestele, gata!!!!

Au avut dreptate ăia care au spus că Roșia Montană și maidanezii ascund de fapt altceva, mult mai important. Ăștia care-s cu conspirațiile, cu din astea, au știut că trebuie să fie ceva în spatele acestor povești de adormit copiii de 40 de ani. Da, așa este, în realitate totul a fost o mascaradă menită să atragă atenția societății civile și a celei comerciale (și a câtorva SA-uri) de la o tragedie de zeci de ori, de sute de ori, de foarte multe ori mai mare decât ne-am gândit vreodată: americanii nu mai construiesc scutul antirachetă la Deveselu!

Nu, să nu cădeți în capcana în care era să cad și eu prima dată! Nu este vorba despre faptul că americanii ne lasă iar la mâna rușilor, nu despre asta este vorba, este vorba despre oamenii din Deveselu, oameni care făceau scuturi antirachetă de 2000 de ani. Acum deveselenii rămân fără locuri de muncă și, spre deosebire de ăia din Roșia, ăștia nici șosetuțe nu știu să croșeteze. Americanii s-au scuzat că e criză, că nu mai au buget, că închid și la nemți, că vrăjeli din astea, dar guvernul nostru nu trebuie să stea cu coatele-n sân. Dacă americanii nu vor să facă atunci să facă chinezii scut, să facă arabii, să facă canadienii de la Gold Corporation dacă tot nu mai fac nimic la Roșia!

Așa că terminați cu protestele, nu vă mai lăsați păcăliți de guvernul ăsta șmecher care aruncă false probleme pe piață doar ca să învrăjbească lumea pe Facebook și să ascundă adevăratele chestiuni importante. Mai bine să facem scut în jurul scutului antirachetă și să-i salvăm pe oamenii ăia de la Deveselu care nici măcar la ora asta nu au habar că nu mai vin americanii la ei în sat pentru că ei sunt atenți la Roșia Montană și la maidanezi (cu toate că nu au nici una și nici alta).



6 comentarii:

  1. deveselenii, ce noroc sa te numesti asa .. niciodata trist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ce ne trebuie noua scut???
    La Marasesti nu s-au luptat cu piepturile goale?
    Parca e un tablou, ceva sau poate o poezie, nu mai stiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăla se numea scutul anti-râie, că băieții tocmai ieșiseră de la băit. :))

      Ștergere
    2. Salut! Ai impresia ca la Marasesti a fost victoria noastra? Asta scria in cartile lui pingelica Realitatea este alta Am fost ajutati de rusi

      Ștergere
  3. Ce?! Nu mai facem scut antirachetă? Păi în cazul ăsta să anunțăm și coreenii să nu mai facă pocnitori d-ălea care explodează la trei secunde de la detonare.

    S-a spart gașca, eu plec acasă că mă strigă mama.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!