.

22 aug. 2013

Fraților, am dovada:

Funcționează!!!

Ăștia care studiază cu noetica, cu chestii din astea, au emis o teorie conform căreia dacă multă lume se gândește în același timp la o chestie se întâmplă. Cu alte cuvinte, dacă toată lumea s-ar gândi la lucruri frumoase, la iubire, la sex etc, toate ar fi ok pe planeta asta, dar cum toată lumea se gândește la furat, la dat în cap și la omorât e de tot căcatul... Dar să nu divagăm pentru că uit ce aveam de scris.

Am ieșit aseară cu prieteni veniți din Italia la o apă plată. Eu nu prea calc în Mamaia, dar dacă ei erau deja la plajă nu puteam să-i obosesc să vină în oraș. Și pentru că au jurat că nu e coadă am plecat spre Casino, zona unde am întotdeauna noroc să găsesc parcare. Am găsit și de data asta și după ce am dat un telefon cui trebuie ne-am oprit la Casa Românească (e poveste lungă, vă spun eu altădată pe cine sun). Din start vă spun că ospătarii sunt praf și aici. Inițial te primesc ok, dar după ce ai dat comanda nu se mai uită nici dreacu la tine. Stau la ușă și vorbesc între ei până când se uită unul din greșeală și te observă... Dar să-i lăsăm, că nu despre asta e vorba. Este vorba că la Casa Românească cântă ăla cu "Frate, frate, frățioru' meu", Dan Ciotoi!

Băh, că omu' cântă nu e o problemă, la urma urmei la Casa Românească nu poate să cânte Sepultura, dar aici era vorba de volum, moşule! Deci îţi rupea urechea internă, să-mi trag una! Ăla ne întreba ce vrem şi cred că ne citea pe buze comanda, pentru că de auzit pauză. Nici între noi nu ne auzeam, noroc că știu ce se întâmplă prin Italia pentru că oricum nu reușeam să înțeleg ce-mi spuneau cei prezenți la masă. Lângă noi alții, și ăia se plângeau de volum. La masa de lângă ei alții... Bine, tot lângă noi (dar în dreapta) au stat unii care fredonau, știau pe de rost, dar ăia au băut nu știu ce și au plecat. Și cum stăteam noi acolo și înjuram, făceam mișto, ne uitam la alții cum înjură și fac mișto ce credeți că s-a întâmplat? Exact, fraților, frățiorilor mei, s-a auzit un poc și s-a dus dreacu curentul:))!!!

La vreo 3-4 terase s-a dus, nu doar la noi. Au adus haleala pe întuneric, am mâncat pe întuneric, am băut pe întuneric, dar voi știți ce mișto a fost?! Extraordinar, ne auzeam cum trebuie, nu mai trebuia să urlăm, fii-miu din burta lu mă-sa s-a potolit instantaneu din dat din craci și toată lumea era fericită. Am plătit (prețuri ok pentru ce halești) și am plecat. Cu alte cuvinte teoria funcționează, dacă mai multă lume se gândește la un lucru acesta se întâmplă. Acum nu cred că s-a gândit cineva la sărit curentul, dar la să explodeze vreo boxă, sau să răgușească Ciotoi cu siguranță că s-au gândit mulți. Felicitări nouă, tuturor celor prezenți!

P.S.: În concluzie este cât de cât bine la Casa Românească, dar dacă aveți noroc și sare curentu' este perfect!!!

5 comentarii:

  1. Ah, ceva superb am pățit și eu în iunie, la Eforie. Pe la 10 seara eram în restaurant, destul de aglomerat, și dintr-o dată aceeași chestie, jos curentul.
    Când a revenit energia, mai erau două mese ocupate, a noastră și încă una. Restul se tiraseră la grămadă, aproape instantaneu, mulțumiți că o scoaseră de-o umplere de maț moca.

    Criza economică și puterea minții, frățioare! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite că noi nu ne-am gândit s-o ștergem:))) eram prea fericiți că era liniște și am uitat...

      Ștergere
  2. Ehh, in sfarsit o veste buna.
    De multe ori m-am gandit la o arma cu impuls electromagnetic pentru astfel de situatii ! :)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!