.

17 iul. 2013

Data viitoare să ascultați ce vă spun eu, băh!

Fără știrea voastră a apărut o nouă tehnologie

Băh, ăștia care vă dați mari că știți voi cu tehnologia, cu gipiesu, cu oaierlesu, cu toate astea care se termină în esu, ascultați aici la mine ce vă spun eu: habar nu aveți de nimic, băh! Voi ce știți? Știți că toate astea, telefoane, navigatoare, decodoare etc merg pe satelit, nu-i așa?! Păi vedeți că am dreptate, sunteți praf, ați rămas în urmă în pulii mei, nu sunteți la curent cu nimic așa că data viitoare închideți gura când vorbiți cu mine. Pentru că eu mă informez, eu chiar sunt la curent cu ultimele tehnologii, cu astea. Na, să vă spun și vouă ca să nu muriți fraieri, doar vechiturile mai merg, băh, pe satelit, acum a apărut o nouă tehnologie care merge pe... SATELOT!!! Nu mă credeți? Eram sigur, de aia am adus și probele cu mine...


Vedeți ce scrie aici, da?! Televiziune prin SATELOT, băh, data viitoare să aveți încredere în mine pentru că știu ce vorbesc!

Am verificat din șase surse ca să nu avem discuții după aia (n-am mai pus poză că se întindea treaba, dar căutați pe Google că vă puneți și-n cap, au luat știrea unii de la alții așa cum era:))
Și românii au tehnologia asta de anul trecut, dar vedeți că nu vă spunea nimeni, vedeți că era totul secret ca să nu aflați voi, vedeți că în afară de mine nu vă spune nimeni adevărul?! Mai e și SATELI ăla de jos, dar momentan n-am aflat nimic despre el (vă spun eu când aflu ceva, aveți încredere!)
Iaute, iaute, SATELOT SECRET, ce v-am spus mai sus?! Noroc cu mine că altfel nu vă spune nimeni nimic, se ține totul la secret...

@Dan Mincea: na, că tot te lăudai tu cu hărțile alea de la Apple. Nu mai e nici un eipăl, nici un beipăl, ăsta e viitorul: hărțile din satelot!!!

Pentru cei care vor să aprofundeze subiectul pot achiziționa de pe Okazii cartea de mai sus. N-o aveau pe stoc, dar mi se pare normal... Lumea nu avea de unde să știe ce și cum pentru că ați văzut că era totul secret, dar acum că v-am spus o să bage și cartea pentru că va exista cerere cu siguranță...


5 comentarii:

  1. este vorba despre loturile din jurul satelor? (sate_lot) sau despre cum se distribuie loturile in satele despre care este vorba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, dacă-ți cumperi navigator prin satelot nu-ți arată străzile, îți arată doar terenurile...

      Ștergere
  2. Hi hi satelot tehnica noua:-):-):-):-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rușine să ne fie, bre! Am ajuns skin of the...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!