.

30 iul. 2013

Scandal prea mare

Pentru mine

Eu sunt mic, nu mă pot băga în șpaga de la Ovidius. Nu că nu știu ce și cum, dar nu mă pot băga pur și simplu. Dacă mă bag vine altul la fel de mic ca mine și mă înjură! Că de unde știu eu, trebuie să-i spun de unde știu, după ce-i închid gura mă ia cu altele. Îi închid gura cu șpaga și mă ia cu din alea, că și eu am dat spagă, doar am recunoscut... De aia nici nu mă bag, nu s-ar termina niciodată.

Evident că-mi stă pe vârful limbii să mă bag, dar nu mă bag. Aș vrea să vă spun nume, experiențe, situații, dar nu are rost pentru că și eu am dat șpagă ca să-mi iau pașaport și buletin mai repede. Sper să nu se ducă DNA-ul să-i ia pe ăia de la pașapoarte și de la buletine acum, nu, să nu se ducă pentru că nu mai sunt ăia. Acum sunt alții și la ăștia n-am dat nimic. Eu cred că și ăia de la DNA au dat șpagă la viața lor, cel puțin până au ajuns la DNA. Vedeți, de aia nu mă bag...

Dar o să mă bag la ceva totuși: terminați în pulii mei cu bugetarii ăștia odată pentru totdeauna! Gata, faceți totul pe bani, nene! Asta nu e țară pentru bugetari, școală gratuită și alte din astea! Să fie totul pe bani, să se termine, de exemplu, cu datul de bani ca să intri la facultate fără bani! Să fie totul cu plată, să nu mai ai motiv să dai șpagă. Normal că românul e cretin și normal că vor mai exista câțiva care vor da șpagă ca să dea bani, dar poate o să moară și ăia la un moment dat și gata!

V-am spus că nu vreau să mă bag, eram sigur că așa o să se întâmple. Acum o să apară ăla care o să-mi spună că și eu am dat șpagă ca să dau bani. Da, așa e, am fost și eu cretin, recunosc. Am dat șpagă ca să dau primul bani la pașaport și la buletin, așa e. Dar o să mor și eu într-o zi, stați liniștiți. Doar că nu mă mai gândesc la mine acum, mă gândesc la fii-miu ăsta care stă să vină pe lume. La el mă gândesc, de aia m-am băgat. Măcar el să prindă cu plată, să fie învățat de mic că pentru un serviciu plătit nu trebuie să mai dea nimic. Să meargă la școală pe bani, să-și ia buletinul cu bani, pașaport la fel și, când se face mare, să nu știe ce-i aia șpagă, ce-i aia să dai, să iei... Și la restaurant să-i ia pe toți la bătaie dacă plătește și nu-l servesc ăia cum trebuie!

P.S.: Cu toate că sunt mic mă pot lua totuși de Felix! La ăla nu mai comentează nimeni, de ăla se poate lua oricine. Știți de ce? Pentru că și-au dat toți seama că Felix a ajuns mare pentru că nu ne-am băgat noi, ăștia mici... Și acum îl înjură oricine pentru că oricum e prea târziu. Cu alte cuvinte o să ne luăm toți de Epure, dar nu acum, poate când ajunge pe la minister, prin guvern!

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!