.

28 iun. 2013

Sondaj mai așa

Nu e obligatoriu

M-am gândit să fac și eu un sondaj. O să pun câteva întrebări la care nu este obligatoriu să dați nici un fel de răspuns. De altfel eu m-aș bucura să aflu că pe cei mai mulți dintre voi chiar nu-i interesează subiectele, asta însemnând că mai există și oameni care au altceva de făcut decât să-și bată capul cu toate prostiile.

1. Credeți că românii care vor monarhie își doresc acest lucru ca să aibă și ei de cine face mișto cum fac englezii de Elizabeth, sau chiar au pus botul la faza aia cu "și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" pe care o tot auzeau când li se spuneau povești cu prinți și prințese înainte de culcare?

2. Vă este teamă că veți ajunge în Iad acum că Gigi a mai primit 6 luni în plus de pârnaie?

3. Isărescu a declarat că se încheie un ciclu care a durat 40 de ani și că nu știe ce va urma. Inteligența dumneavoastră se simte jignită când aude așa ceva, sau v-a bufnit râsul cum m-a bufnit și pe mine când am citit declarația?

4. Aveți și voi încredere 60% în biserică, 50% în Armată, 40% în Justiție, 70% în USL, sau știți să calculați și vă dă cu minus de fiecare dată?

5. Credeți că viceprimarul Decebal Făgădău știe că e cap de listă pe pagina de Facebook "Alături de Gigi Becali" unde sunt 10997 de tâmpiți care solicită toată ziua eliberarea pușcăriașului pe motiv că nu a omorât pe nimeni? Sau nu știe că un anume Maricel Cucu l-a adăugat la pagina aia și acum află pentru prima dată?! (Da, băh, știu că sunt 10998, dar eu totuși sper că Decebal Făgădău chiar habar nu are că a fost băgat acolo de vreo săptămână).

6. Directorul pușcăriei de la Târgușor a declarat că nu știe că avea 7000 de euro în borseta care i-a fost furată! În acest caz credeți că mai are rost ca Poliția să facă vreo cercetare, sau ar fi cazul să-l ridice pe director și după ăla care a luat borseta să alerge mai târziu?

7. Mai are rost să pun vreo întrebare, sau ajunge și mai vedem noi și altădată ce și cum?

3 comentarii:

  1. Acu' daca tot am intrat musai raspund !
    Da numai la una :)
    2) Eu nu pot trai doar cu lapte si miere . Ce sa-i faci am prins alte vremuri ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Da.
    2. Aaaa, nu eram acolo?!
    3 M-a busit intrebarea: ciclul viitor o fi dureros? Ca sa ii gasesc remediu.
    4 Totală 113 %
    5 Cine e domnul?!
    6 Unde-si va parca masina data viitoare? Nu de alta,dar locuiesc aproape de Târgsor :D
    7 Bagă!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!