.

20 iun. 2013

Incredibil câte subiecte

Nici acum nu știu de care să mă apuc!

Băh, fiți atenți ce zi! Mă apuc eu să scriu pe blog despre cum am semnat 9 coli ca să trimit niște bani prin Western la Banca Românească. Da, fraților, 9 hârtii din alea A4 am semnat ca să trimit doi lei! Omul scria în calculator și lista, scria și lista, eu semnam, el semna. La sfârșit eram terminați amândoi, leoarcă de sudoare deși era aerul condiționat la maxim. Dar când să mă apuc de scris ce credeți că-mi cade sub ochi?! Poliția italiană a spart efectiv în 15 mafia românească de la Torino:))) 

Băh, nu mai putea de râs, se uita lumea la mine ca la nebuni. Cică mafia românească făcea acolo prostituție și trafic de acadele fără timbru. Am vrut să comentez și eu pe La Stampa, dar ce să le mai explici ziariștilor care e treaba cu prostituția în Italia, cine sunt mafioții români și ce arestări au făcut ei. Lasă-i să se simtă și cititorii lor bine, să se bucure și ei că le rezolvă cineva problemele...

Am vrut să mă apuc de scris despre asta, să explic totuși ce și cum, cum poliția italiană se ocupă în realitate... Dar ce credeți? Exact, când să mă apuc de scris văd altceva: UE amenință cu declanșarea procedurii de infringement pe partea cu banii pentru străzi, cu CNADR-ul, cu din astea. Cică s-au ciufulit bănuții și nu e clar în ce condiții. Când să mă documentez despre ce e vorba ce credeți? Da, băh, altceva găsesc în calea mea: Primăria din Aninoasa este prima din țară care a cerut insolvența! Gata, s-a furat tot, n-a mai rămas nimic. Căutați materialul că e mișto, explică oamenii acolo exact ce se întâmplă în toată țara asta nenorocită. 

Despre asta nu puteam să scriu pentru că au scris deja oamenii ăștia. Așa că m-am apucat să vă scriu că nu am cum să scriu astăzi din cauza faptului că sunt prea multe! S-au întâmplat prea multe și încă se mai întâmplă! Medicii cică își dau demisiile în bloc, manifestații pe nu știu unde, Voiculescu divorțează de Căcărău, arestări, nu mai vine aia de la FMI, nu se mai privatizează CFR Marfă, ba se privatizează, ba nu, Turcia, Bulgaria, iar Grecia, japonezii sunt iradiați de tot (asta e de ieri, dar vă asigur că sunt iradiați și azi), crește euro... Spuneți și voi, cum să scriu eu când toate astea se întâmplă una după alta? De care să mă apuc, pe care s-o las, ce să nu bag în seamă? E greu, e foarte greu... Ah, mai bine stați așa că răspund la o chestiune pe care a pus-o Adevărul! La asta știu să răspund, e simplu:

3 comentarii:

  1. Ale ziarelor valuri de știri pline de senzațional înveșmântat atât de atrăgător...
    Presupun că subiectele cele mai ardente se întâmplă numai pe-aci, de ceva vreme!
    Nu sunt în stare să urmăresc evoluția lor aberantă, dar mă bucur că pot afla atât de multe lecturând în maniera aceasta blog-ul tău, Căpșunare!
    Respectele mele! ;) :)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!