.

12 mai 2013

Suntem mai tari ca americanii

Cel mai căutat drog în State la mica publicitate în România!

M-am uitat la ăla, la Droguri SRL pe National Geographic. Dacă n-ați văzut emisiunea vă spun eu despre ce este vorba pe scurt: trăim degeaba, fraților, habar nu avem ce-i cu noi. Deci făceau ăia cu drogurile între 3000 și 15000 de dolari pe zi, fără taxe, fără TVA de plătit, fără șpăgi la Garda Financiară, fără angajați și impozite pe salarii. Vindeau câteva pliculețe din alea și gata. Unul era atât de scump încât avea nevoie doar de doi clienți pe zi, veneau doi idioți din ăia de VIP de prin Manhattan și cu asta basta, făcea banii pe care-i face un român în 10 ani de muncă...

N-aș fi scris despre chestiile astea dacă nu vedeam ceva referitor la subiectul ăsta și pe Euronews, deci la idioții de europeni. Ce credeți voi că mânca un imbecil (un fel de anal-ist din ăla cum avem și noi pe toate canalele) referitor la subiectul droguri?! Marijuana, fraților, problema europenilor este că se fumează legal marijuana în Olanda și prin Portugalia (parcă așa a zis, dă-l dreacu oricum). Asta în timp ce în America există milioane de cetățeni care fumează marijuana cu rețetă de la medic, iar pentru ăia care vor să se drogheze deși nu suferă de nimic există 1076534 de feluri de marijuana cu denumiri pe care nu le mai rețin (eu credeam că marijuana e una singură, dar se vede că și eu sunt european). 

Eh, mă simt nevoit să-i explic anal-istului cum stă treaba cu drogurile astea ca să nu se mai cace pe el cu marijuana și cu olandezii lui. Fratele meu anal-ist, vezi că au zis ăia din America, adică ăia care știu mai multe despre droguri decât știe cel mai drogat european în viață, că cel mai căutat drog la ora asta în State este Oxycodon! Da, mai este și Oxycotin, dar diferența este că o pastilă din asta costă 1,50 dolari, iar una de Oxycodon costă 10 dolari! În America au crescut cu 600% spargerile de farmacii de când cu pastilele astea. Agenții înarmați nu mai stau la Bănci, stau la farmacii! Și acum, dragă anal-istule european, iaute aicișa la poza asta:


Ai văzut, anal-istule?! În timp ce tu te cerți cu olandezii pentru marijuana (asta se fumează de pe timpul când nu existau încă oameni pe Terra) alți cetățeni europeni vând Oxycodon, cel mai căutat drog prin SUA, la mica publicitate! Dar ce rost are să mai discutăm cu ăștia care o fac pe proștii și ne explică ce periculoasă este marijuana pentru cetățeanul european?! Oricum la noi se fac operațiuni gen "Luna" în care știu toți vânzătorii și consumatorii de cocaină, heroină etc când și unde vine poliția... Anal-istule, vrei să-ți povestesc cum au venit mascații pe bulevardul Tomis să-i prindă pe traficanți și, cum n-au găsit pe nimeni deși în mod normal trebuia să fie full de vânzători și consumatori, au terminat prin a da amenzi clienților de la baruri care-și parcaseră mașinile pe interzis?! Hai sictir, nu-ți mai povestesc nimic, doar știi și tu chestiile astea că de aia ești anal-ist...

P.S.: Despre Italia, Franța și Spania n-a scos un sunet anal-istul, deci vă dați seama și cine i-a sponsorizat apariția la TV:))) Marijuana e periculoasă, copii, luați cocaină că aia nu e... Sau oxycodon dacă nu aveți bani de heroină!

4 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!