.

27 mai 2013

Căpșunarul și asfaltatul

Ăsta e cusurul nostru, suntem români!

Am văzut și eu aia cu ăia care au asfaltat la Cluj. Deci foarte frumos, asfalt de calitate (cel puțin așa pare), culoare frumoasă, aliniat, nivelat, totul ok. Toată lumea ar fi trebuit să fie fericită, în special șoferii, dar nu! Nu, nene, nu le convine nici de data asta românilor! Că cică nu e bine pentru că a asfaltat și linia de tramvai.

Băh, nimic nu le convine românilor ăștia, dar nimic, nimic! De 23 de ani toți urlă că nu se asfaltează, că nu se face nimic, că nu se muncește, iar când în sfârșit vine cineva și face nu le convine nici atunci. Ce mare șmecherie că a asfaltat linia de tramvai? Păi a asfaltat strada, nu?! Tramvaiul nu merge pe stradă? Că doar nu merge pe trotuar!

Eu v-am mai spus să vedeți partea plină a paharului, dar voi nu, nimic. Dacă nu asfaltau deloc era mai bine? Ca să nu mai vorbim și de ăia de la Iași care udă în fiecare an când plouă! Și acolo scandal, că de ce udă dacă plouă afară? Păi ce treabă are ploaia cu udatul? Există un program de lucrări, există niște termene de respectat în contractul ăla! Ce, dacă un meci de fotbal este programat într-o zi și atunci plouă nu se mai joacă? Ba se joacă! Așa și ăștia, era ziua de udat, ce vină au ăia că afară ploua?

Nu mai fiți atât de răi, nu vă mai cramponați de toate prostiile, încercați să vedeți partea bună a lucrurilor! Lăsați-i să muncească în stilul ăsta că poate vor face la fel și cu Catedrala Neamului și se dărâmă aia după 2 luni de la inaugurare... Doamnelor, domnișoarelor și domnilor ajută!

 

2 comentarii:

  1. Eşti sigur că la Cluj au lucrat cu români ?
    Ai noştri nu sunt atât de conştincioşi !
    Naţionalitatea conlucuitoare în schimb are conştiinţă ! :P

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!