.

9 apr. 2013

Să trăiască dom' șef!

Stați așa, să mă pun și eu pe bune cu șefu'!

Cu toate că a fost numit un nou șef la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, ciorditorii din oraș pot acționa liniștiți. Poliția constănțeană are foarte multă treabă cu șoferii. Se opresc mașinile cu număr de Bulgaria, se opresc ăia cu mașini înmatriculate prin alte județe, se stă cu radarul, se pândesc ăia care nu acordă prioritate pietonilor la trecere... Foarte bine, nu zic că nu e bine, dar după ultimele statistici cică șoferii nu prea fură! Adică există mai puține șanse să-ți fure telefonul un șofer care merge cu 65 la oră prin oraș decât unul care merge cu 0,005 la oră pe lângă tine, prin autobuz!

Chiar azi mergeam cu autobuzul și-o auzeam pe una: "Mi-au furat telefonul, îl aveam în geantă!". Am întrebat-o imediat dacă a reținut numărul de înmatriculare, ce culoare avea mașina, ce marcă, dacă avea cumva numere de Bulgaria etc. Mi-a spus că nu era cu mașina, cel puțin ea n-a observat să se fi urcat cineva cu mașina în autobuz! Păcat, erau 2 mașini de poliție cu radarul pe Lăpușneanu, dacă ciorditorul era cu mașina măcar o amendă tot își lua!

Altcineva îmi spunea că nu mai știe ce să facă cu ăștia care intră prin curți, pe la case, pe Aron Pumnul, pe Iorga... Cică și-au pus alarme, au făcut contract cu ăia de la pază și protecție, și-au luat oamenii câini, pisici, degeaba. Tot intră, fură ce găsesc prin curți, dacă văd că nu iese nimeni intră prin case. Tot așa, am întrebat dacă a intrat vreun hoț cu mașina în curte, dar se pare că nu. Nasol, dacă intra nu scăpa, ăștia de la Circulație sunt peste tot...

P.S.: Îi urez noului șef al IPJ Constanța să se certe cu toți de la Circulație. Adică să-l supere ăia în așa hal încât să-i trimită pe toți să patruleze printre case, printre blocuri, pe alei, prin spatele magazinelor. Să le ia aparatele radar de pe mașini și să-i trimită fără! Băh, măcar de plictiseală și tot prind și ei un coirditor! Mă gândesc că dacă nu au monitorul ăla de la radar ca să se uite în el se plictisesc și o să aibă chef de prins vreun nenorocit din ăla.

Arestați-mă dacă vreți, pentru furt... am ciordit poza de la Ziua de Constanța!

3 comentarii:

  1. TARA LU DOM SEF E CREIATIA MAGICIANULUI MUGUR URSARESCU CARE IN 2000 A FACUT SPRE SURPRINDEREA TUTUROR DIN TIGAN -ROM personal noi nu vedem nicio legatura cu ROMA..ASA FACE JONGERII SI CU leul cind il ridica cind il omoara si macina guverne si vieti bunaoara..salutare umbra veche sa ai soarta lu incinerato sergio..

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!