.

11 apr. 2013

Protestez în numele lor!

Nu se pot scoate bancnotele de 500 de euro, nu se poate așa ceva!!!

Am citit cu stupoare că se dorește scoaterea de pe piață a bancnotelor de 500 de euro! Protestez cât se poate de tare împotriva acestei măsuri absurde! Nu știu cine a avut această idee cretină, dar nici nu mai are rost să-mi bat capul, trebuie să lupt până la capăt împotriva acestei chestiuni. Și vă rog și pe voi să vă alăturați mie... adică să mi vă alăturați... să vă... să luptați cu mine împotriva scoaterii de pe piață a acestei bancnote!

Gândiți-vă ce urmări teribile ar putea avea aplicarea acestei măsuri, gândiți-vă în ce criză de imagine ar putea intra țara noastră pe plan local și internațional... poate chiar și universal! O să vă prezint doar câteva situații ca să vă dați și voi seama cât de grav afectează această chestiune România și de ce trebuie să depunem toate eforturile (chiar și cu riscul de a transpira la subraț) ca să nu fie scoasă bancnota violet de pe piață:

Gigi! Păi dacă se scot alea de 500 ce mai arată Gigi la cameră când îl filmează toate televiziunile alea de căcat?! Vreți să umble cu giacă și vara ca să-și țină contravaloarea în din alea de 100 și de 200 prin buzunare? Păi, vorba aia, cum sună 500 și cum sună 100 și 200...


Maneliștii! Păi băh, o chermeză din asta unde dreacu vreți să se țină, pe stadion? Una e să arunci o dubă plină cu 500 într-un restaurant și alta e să aduci 5-6 basculante pline cu 100 sau, mai rău, cu din alea de 50 de euro!


Interlopu'! Aici e chiar mai grav, oamenii ăștia o să fie grav afectați în activitățile de zi cu zi. Adică, pulii mei, una e să apară interlopu' cu 500 și alta e să vină cu mărunt! Păi ce vor spune ăia din alte clanuri, sau, mai grav, ce vor spune ăia care vor să se împrumute de la ei?! Păi și voi v-ați gândi că nu prea mai are lovele dacă l-ați vedea în poza asta cu opt bancnote de 10 euro lipite pe burtă, nu?


Cocalaru'! În cazul ăsta nu e chiar atât de grav, dar este! Omul are lanțul cel mai gros, tatuajele cele mai de că... pardon, cele mai scumpe și vreți apară cu galbene de 200? Păi nici măcar nu se asortează galbenul cu mobila aia de că... pardon, cu mobila aia scumpă și cu soba (nu se vede în poză, dar sigur este și o sobă prin camera aia)

Sper că v-ați lămurit cât de important este protestului meu. Hai, să lăsăm un pic alte chestiuni mai puțin importante și să ne ocupăm de asta. Oamenii ăștia nu se pot fotografia sau, mai rău, nu pot să apară la televizor cu file cec sau carduri, să fim serioși...

4 comentarii:

  1. mda poza aia cu gigi mi-a adus un zambet (gigi e prostia intruchipata din punctul meu de vedere) asa ca ma alatur protestului

    RăspundețiȘtergere
  2. Protestez și eu pe această cale!
    Nu de alta, dar unde și cum ort să mai arate anumiși indivizi, cu aer de cocalari aceste unicate? Cum și de ce vor fi ei privați de acest drept?
    ACESTE MĂSURI TERIBILE, DE proporții apocaliptice sunt rezultatul unei gândiri de-a dreptul retrograde ale U.E! CRIZA FINANCIARĂ A SĂPAT ȘI A MARCAT PE VIAȚĂ!
    Altă explicație nu am!
    De aceea, sunt solidar cu tine monsenieur! Nu ar fi cazul să inițiem o petiție cumva?
    =))))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!