.

5 apr. 2013

Căpșunarul și cretinii

Pe care-l mai aud că merge în Bulgaria îl înjur!

Fiți atenți ce scrie pe Money.ro: "Sectorul energiei în Bulgaria se confruntă cu o criză fără precedent...". Până aici e bine? Ce credeți că urmează? E nasol, nu-i așa?! E criză, nu are lumea curent, e praf... Eh, nu-i așa, fiți atenți acum: "... pentru că producţia de energie electrică depăşeşte cu mult consumul"!!! Ce? Cum? Ce-a zis? Păi nu erau bulgarii ăia care au ieșit în stradă pentru că plătesc curent de nu mai știu de ei?

Stați așa că nu s-a terminat! "Site-ul Dnevnik îl citează pe ministrul interimar al economiei, energiei şi turismului bulgar, Asen Vasilev, potrivit căruia capacitatea tuturor centralelor din ţară se ridică la 12.000 de megawaţi, în timp ce consumul intern se limitează la 4.700 de megawaţi, iar alţi 300 de megawaţi sunt exportaţi. De fapt, capacitatea energetică a ţării depăşeşte de 2,5 ori nevoile ţării. Prin urmare, unele centrale termice sunt oprite, iar altele funcţionează la capacitatea minimă. Consumul de cărbune s-a redus drastic şi în jur de 3.500 de mineri sunt în concediu fără plată."


Un om normal la cap, la faza asta se duce și se sinucide. Adică în timp ce ăia prin Italia închid totul pentru că energia este prea scumpă și prea greu de obținut tu ai 7000 de megawați cu care n-ai ce face și mori de foame! Mai prostă de atât cât poate fi o țară? Păi cheamă, în dumnezeii mă-tii, o firmă din aia, o ceva, un investitor, spune-i că-i faci cadou energia dacă face o fabrică de castraveți, de morții mă-tii de bulgar tâmpit! Construiește o fabrică de mașini electrice, de pizda mă-tii, de trotinete, de orice și dă curent gratis 5 ani!

Ia stați așa, nu cumva și noi suntem în aceeași situație? Să nu spuneți că da! Să nu-mi spuneți așa ceva că nu știu ce vă fac! Aha, și noi suntem pe plus, dar la noi e ok: producție 6337, consum 5837 MW. E bine, noi suntem mai normali la cap, așa cum am sperat... Așa cum am mai spus, nu mai mergeți la bulgari că vă tâmpiți și voi ca ăia. Stați acasă, mergeți la Mamaia, îl vedeți pe Mazăre în costum de ninja, vă râdeți, vă bronzați, e bine, măcar vă întoarceți normali la cap după ce-l vedeți pe el. Nu mai mergeți la bulgari că e prea periculos, sunt prea bătuți în cap ăia...

3 comentarii:

  1. Mazăre, în costum de salvamar ! Sper sa fie apa destul de rece când face filmarile .
    Singurul lucru bun la bulgari este ca poţi plăti şi cu bani româneşti ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. În plus dacă închideau la vreme centrala de la Козлодуй nu mai aveau excedent energetic şi puteau să se aprovizioneze de la noi.
    Ei cu înmatriculări maşini, noi cu KW-tul !

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!