.

31 mar. 2013

Pedeliștilor, gata, ajunge!!!

Nu mai manifestați pentru că se știe că sunteți voi!

Pedeliștilor, chiar nu pricepeți că sunt penibili cu manifestațiile astea? V-am văzut cum manifestați pe la Oltchim, pe la Arpechim, pe la Poștă, astăzi pe la o școală prin București... Gata, ajunge, vă faceți de râs! Voi n-ați priceput că țara asta, alcătuită din 7,4 milioane de locuitori, nu vă mai vrea? N-ați priceput că lumea nu mai vrea TVA la 24%, nu mai vrea taxă de primă înmatriculare, nu mai vrea gaze de șist, nu mai vrea Roșia Montană, nu mai vrea chestii de genul ăsta? Nu înțelegeți că lumea vrea să muncească la stat, să aibă pensii mari, vrea să plătească puțin la întreținere, la gaz, la curent electric, la spital? Ce mama dreacu tot manifestați atâta?!

Incredibil cât tupeu pe pedeliștii ăștia. Să nu priceapă ei că lumea vrea altă frunză la turism, că s-a săturat de baroni, de ciocoi, de cum pulii mei le mai spune... Să nu realizeze că lumea vrea să vadă la televizor doar oameni corecți, oameni care nu fură, oameni care nu pot fi acuzați de absolut nimic... Adică așa cum se întâmplă acum, cu noul guvern! Nu se poate așa ceva. Băh, pedeliștilor, să vă fie rușine, băh! Terminați cu manifestațiile astea și lăsați noul guvern de cinstiți să lucreze pentru binele celor 7,4 milioane de locuitori! Gata, ajunge!


2 comentarii:

  1. Tipu' de la Fisc2 aprilie 2013 la 13:32

    Capsunel, parca voiai sa te faci pim ministru! Uite aici niste idei pentru programul tau de guvernare ... Propun un TVA de 25% , impozitul pe venit si pe profit tot de 25%. De asemenea sa se introduca la iesirea si la intrarea in tara o taxa (sau un timbru) de 5 Euro, Pensiile sa fie impozitate si ele, cu aceeasi cota de 25%, la fel ca si salariile. Coplata la spital este cam mica. As propune una de 10 lei pe ziua de spitalizare ... De asemenea 10 lei sa coste si fiecare vizita la un medic De asemenea ar fi buna si o acciza pe minutul de telecomunicatii sau pe megabitul de internet ... Daca nu vei ajunge la guvernare, macar du-te si vinde-i pontul lui Ponta... O sa iti faca statuie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu văd nici un fel de rezolvare cu impozitele și cu taxele astea... bani de furat, nimic mai mult

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!