.

20 mar. 2013

Căpșunarul și bătuții în cap

Cronică la un film pe care n-am să-l văd niciodată.

Se numește Olympus Has Fallen și este un film pentru idioți. Dacă vreți vi-l povestesc pentru că oricum n-a apărut încă. Stați așa să vă pun trailer ca să nu credeți că vorbesc aiurea când spun că e pentru tâmpiți:

 

Gata? V-ați lămurit? Ok, acum o să vă povestesc restul filmului pentru că eu, spre deosebire de voi, am un prieten nord coreean care știe cum și ce fel l-au răpit pe albul Obama. Deci, în afară de ce-ați văzut în trailer mai au loc următoarele:

- Dum, bububum, ciuuu, ciiiiuuuuu, zbang, zgiiing, zbiiiing, piaooooo, oaoooo
- Uhaaaaaayaaaa! Ho, hi, he, oaaaaauauaua! Ha!
- Vruuuuuuum, vruuuuuuuuuuuum, vruuum, vruuum, iiiiiiiiiiii, vrum, zbuuuuuooooommmmmbum!
- Niște dialoguri în coreeană de nord care, în realitate, sunt în japoneză de sud-est 
- Moare un papagal de consilier (sau altceva, unul care oricum nu conta) și se trag salve de tun la înmormântarea lui. Nevastă-sa primește drapelul secuiesc în loc de cel american (intenționat, ca să arate că americanii sprijină... v-ați prins?)
- La final binele învinge răul, mai puțin în cazul femeii de serviciu care trebuie să strângă resturile după toți tâmpiții din sală.

Inutil să vă mai spun că dacă mergeți să dați bani pe filmul ăsta vă scot din toate listele mele de prieteni, inclusiv din aia de pe Facebook! Descărcați-l dacă-l găsiți, deși nu cred că vreun om întreg la cap o să se agite să urce aberația asta pe torente...

P.S.: Am glumit, filmul e fantastic, am vorbit chiar acum cu un vecin întors din viitor cu trei sticle de vin...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!