.

3 feb. 2013

Căpșunarul și Carpatair

Alitalia, unde-i abțibildu'?

Știți faza cu avionul ăla care a ieșit ieri de pe pistă? Atr 72-ul ăla de la Carpatair care zbura pentru Alitalia! Știți? Nu știți?! Eh, cine nu știe să se intereseze pentru că e drăguță faza. Să se intereseze și presa de la noi care văd că ieri a dat, dar azi gata, s-a sfârșit! Pentru că faza cea mai mișto e azi, nu ieri! Faza cea mai mișto e că Alitalia a dezlipit de pe avion logo Alitalia și steagul Italiei, logo și steag care erau prezentate cu mare fală până să iasă ăia în afara pistei de la Fiumicino:)))

Vedeți? Magie! Hocus Alitalia, pocus nu mai e Alitalia! Există și o explicație, cică aseară au reziliat contractul:))) Băh, nu vă supărați pe mine, știu că au fost 16 oameni răniți, știu că trei mai grav și că doi au fost duși la Urgență deși gurile rele spun că nu era cazul să meargă nici unul, dar nu pot să nu mă piși pe mine de râs când mă uit și pe pagina de Wiki a celor de la Alitalia și văd ceea ce văd!

Vreți să vedeți și voi? La capitolul accidente au băgat imediat faza de ieri, dar în afara de asta mai sunt două chestii și gata!!! Asta dacă știți italiană, pentru că dacă intrați pe pagina în engleză există un singur incident!!! Ce stil au, este? Vedeți, băi români de pretutindeni, cum se face? Exact, așa se face... Băieții au băgat doar datele din 2009 până-n prezent, adică noua Alitalia, compania fiind restructurată după ce a fost jumulită de lovele așa cum este jumulită orice companie de stat care se respectă. Restructurarea e doar cu numele, în realitate vedem cum înțeleg oamenii să-și mențină compania pe linia de plutire. Dar recunosc că le-a ieșit, toți au sărit la gâtul Carpatair de parcă semnele alea de pe avion erau ungurești! Eh nu, semnele alea sunt acolo în baza unui acord semnat în 2011, dragi tovarăși!

Oricum, felicitări pentru încercare dar cred că totul o să se termine mai nasol pentru niște italieni de data asta. Cel puțin asta e părerea mea, nu trebuie să mă credeți. În încercarea lor, maimuțoii care au interes să-i facă zob pe români au omis un lucru foarte important, poate chiar extrem de important: da, compania este românească, are sediul în România, v-au luat zborurile și nu mai aveți de unde ciuguli, dar 49% dintre acționari sunt elvețieni! Svizzera amici, Svizzera:))) Exact, țara aia care dă un telefon și se rezolva totul în 24 de minute! Poate și faptul că s-a aflat atât de rapid de faza cu dezlipitul tot de la ei vi se trage:)))

Bine, glumesc și eu, nu mă băgați în seamă. Bine că nu s-a întâmplat mai nasol și cu asta basta. N-o să fie nimeni vinovat, ăia care s-au rănit p'acolo vor primi bani de alune (vă anunț din start că procesele cu Alitalia durează între 100 și 400 de ani lumină), iar Carpatair îl va da afară pe PR (în cazul în care are unul). Cam atât. Dacă nu v-ați distrat îmi pare rău pentru voi. Eu m-am distrat mai ales la gândul că o să-i stea în gât raviolul lu' vecina care-i acuza pe străini de falimentul Alitalia, de parcă banii din conturile Alitalia au dispărut pentru că zbura lumea cu Ryan Air:))) Când am fost, vecină, vinovați?! Înainte sau după ce au dezlipit abțibildu'?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!