.

23 feb. 2013

Căpșunarul, majoritarii, homosexualii și etnicii

N-am să pricep niciodată...

Am cunoscut un cetățean, mai exact l-am văzut pe stradă o singură dată, un profesor de liceu homosexual! Omul a fost ghei toată viața, s-a distrat, și-a tras-o cu cine a vrut, când a vrut, respectat de toată lumea (profesor bun, cică), nu avea nimeni treabă cu el, nu-i dădeau extremiștii cu bolovani în cap și nimeni nu-l striga pe stradă "bulangiule". Omul și-a trăit viața liniștit, fără probleme! Ah, am uitat un mic amănunt, faza se întâmpla pe timpul lui Ceaușescu! Practic, tot ce vă spun eu s-a aflat după așa zisa revoluție, până atunci nu știa nimeni, sau poate știa cineva, dar n-a vrut să spună! După 89 s-a aflat, dar tot nu interesa pe nimeni, mulți habar nu aveau ce-i aia homosexual, credeau că înseamnă că omul e bun la pat (om sexual!).

În cartier, tot pe timpul lui Ceaușescu, am avut așa: români, machidoni, turci, tătari, evrei, țigani și o familie de lipoveni care m-a făcut să mă uit pe hartă până am luat-o razna. Căutam țara Lipova, dar în afară de câteva localități de prin România n-am găsit-o niciodată. Trăiam toți acolo, în cartier, ne jucam, pulii mei, stăteam la coadă la carne împreună, jucam fotbal, furam împreună pâine caldă de la Dobrogea (îmi cer scuze, sper că nu din cauza noastră intrați în insolvență), toate tâmpeniile. Ah, mergeam și la școală tot împreună, am uitat să vă spun... Știți cum e, ne amintim doar lucrurile plăcute din copilărie. 

Băh, deci eu n-am știut niciodată că homosexualii și minoritățile naționale au probleme! Pe bune, vă jur! Păi ăla era ghei, era profesor și-și făcea treaba lui, ăștialalți erau cu mine-n cartier, ne jucam, nu avea nimeni nici-o treabă! La mine-n casă taică-miu îl înjura pe Ceaușescu, mă înjura pe mine, dar nu l-am auzit în viața mea să înjure vreun ghei, sau vreun ungur! Chiar povestea că au fost în Ungaria și că nu i-au primit într-un restaurant, dar nu-i înjura pe unguri! Deci eu habar nu aveam că au ăștia probleme, de unde dreacu să știu?!

Eh, dar a venit așa zisa revoluție și au început! Gay prade, autonomia ținutului nu știu care, că vor nu știu ce drepturi de nu știu ce fel, filme, discriminări, nenorociri, a murit Freddy și-l înjurau toți ăia care, când trăia, umpleau stadioanele până la refuz, taică-miu a început să-i înjure pe unguri, mai rămăsese un singur lucru bun! Nimeni nu spunea nimic de lesbiene și, cum primul film porno văzut de mine era cu două care și-o trăgeau de mama focului, am zis că ăla e singurul lucru pe care-l acceptă toată lumea. Aveam să aflu mai târziu că nici asta nu era adevărat.

Faza e că eu nu pricep nimic nici în ziua de azi. Am 37 de ani și tot nu pricep care-i treaba cu ăștia, ce are lumea cu ei și ce au ei cu mine! Ești gay, foarte tare, care-i problema? De ce trebuie să faci Gay prade ca să-i enervezi pe nebuni? Mă vezi pe mine că fac Hetero prade?! Nu fac, stau în banca mea, visez la alea două care și-o trăgeau... pardon, am vrut să zic că stau acasă și fac sex cu nevasta, liniștit! Sau mă vedeți pe mine că cer autonomia Dobrogei, sau că pun steagul românesc pe toate gardurile? N-am timp nene de din astea, voi de unde dreacu aveți atâta timp? Eu cred că dacă nu răscoleați rahatul acum eram toți gay și ținutul ăla era autonom, pe bune! Nu de alta, dar venea moda, vă zic sigur! La fel și ăștialalți, că copilul meu nu trebuie să vadă gay cum se pupă! Pe bune? Păi vedeți că s-a demonstrat că nu trebuie să vadă nimic ca să fie ghei, dacă e gay e ghei și cu asta basta! Sau să mergem în ținutul nu știu care să le dăm la ăia steagul jos de pe Primărie! Mergeți, drum bun, dar vă spun o chestie: pe vremuri am fost în tabără pe la ăia și vorbeau toți ungurește! Prin magazine, peste tot! S-ar putea să ajungeți acolo și să nu găsiți Primăria ca să dați steagul jos. Eh, atunci să vă văd cum cereți voi informații, cum îi întrebați voi pe ăia unde e Primăria și ce înțelegeți când o să vă răspundă?!

Hai că închei că ne-am plictisit și eu și voi. Cred că Pământul ăsta, dacă ar putea vorbi, ne-ar înjura de dimineață până seara. Nu pentru că suntem încuiați la cap, ci pentru că ne dăm prea mari deși suntem prea mici. S-au trezit toți să pună granițe, să decidă cine și cum trebuie să și-o tragă... Băh, eu nu-l vreau pe Ceaușescu înapoi pentru că era bine pe vremea aia, nu era, dar pentru faptul că pe timpul lui habar nu aveam ce-i aia minoritate națională, gay și alte din astea! Nici măcar graniță nu știam ce înseamnă și știți de ce? Pentru că știam că nu se poate pleca afară, așa că granița urma să n-o văd în viața mea dacă nu veneau ăia și făceau scandal în 89!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!