.

24 ian. 2013

Căpșunarul și app-ul

Mi-am tras pătrățel din ăla pentru Android!

I-am prins! M-am tot chinuit să-mi fac app din ăla de pe timpul când încă nu aveam smartphone. Nu mi-am făcut că era pe bani, dar acum i-am prins la cotitură! Doar pentru Android, pentru iPhone vor lovele că ăia sunt mai șmecheri.

Mi-am instalat app-ul pe telefon. Ce să vă spun, sunt mândru de app-ul meu! Dacă vreți să fiți și voi mândri îl puteți instala din dreapta, de aici de pe blog. E simplu, descărcați și instalați. După ce ați terminat de instalat dați click pe o căsuță acolo, apare un link și după ce dați click pe el ajungeți iar aici, adică de unde ați plecat! Ingenios, nu-i așa?!

Nu mă mai lasă ăștia să fac app-uri. Doar unul m-au lăsat să fac. Pentru altele vor bani, dar nu-i condamn, toată lumea vrea bani în ziua de azi. Dacă vreți să vă faceți și voi intrați aici. Vă faceți și după aia scrieți și voi pe blog că v-ați făcut. Lumea citește, instalează app-ul și după aia vă citește încă o dată! Bună treabă...

http://www.2shared.com/file/zGFJSySk/RazbunareaCapsunarului.html
Acum să trecem și la alte chestiuni. Să discutăm puțin despre creșterea salariului minim. Crește cu 50 de lei! Cu banii ăștia vă puteți cumpăra două-trei app-uri... Hai că tot la app am ajuns, mai bine-l lăsăm dreacu de salariu minim că ne enervăm. Instalați voi app-ul meu și vorbim altădată despre alte tâmpenii. Vă mulțumesc pentru atenție, la revedere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!